HOOFDKANTOOR

Dura Vermeer Groep NV
Rotterdam Airportplein 21
3045 AP Rotterdam

Postbus 11267
3004 EG Rotterdam

T (010) 280 87 00
F (010) 280 87 01
E info@duravermeer.nl

ALARMNUMMER

In geval van nood, calamiteiten of onraad op bouwplaatsen/projecten van Dura Vermeer kun je buiten kantooruren ons algemene alarmnummer bellen:

T (088) 1869 435

Alarmnummer bellen? Enkel in geval van ernstige calamiteiten!
Dit alarmnummer is enkel bedoeld voor het melden van ernstige calamiteiten gedurende avond-, vakantie- en nachtelijke werkzaamheden op onze projecten die in uitvoering zijn. Gebruik dit nummer dan ook alleen in dit soort situaties. Dit betreft gevaarlijke situaties, inbraak, onraad en diefstal, maar géén klachten van technische aard.

Tijdens kantooruren kun je bellen met het hoofdkantoor van Dura Vermeer op T (010) 280 85 00 of met de betreffende werkmaatschappij.

Klachten van technische aard? Check jouw servicehandleiding voor telefoonnummers!
Voor klachten van technische aard die zich voordoen buiten kantooruren betreffende installaties (water, verwarming, luchtbehandeling, elektra, alarminstallaties) verwijzen wij naar het boekwerkje dat verstrekt is bij oplevering. Hierin staan telefoonnummers van de installatiebedrijven met een 24-uurs alarmdienst. Hier staat ook het telefoonnummer van de afdeling Nazorg van het Dura Vermeer-bedrijfsonderdeel dat het project heeft gerealiseerd.


VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

Uw Feedback

© 2015 Dura Vermeer

a proud DotControl creation