16 januari 2013

Dura Vermeer op People’s Business

Dura Vermeer Groep, Dura Vermeer Bouw Heyma, Dura Vermeer Bouw Zuid West en Dura Vermeer Beton- en Waterbouw staan woensdag 16 en donderdag 17 januari gezamenlijk als partner van het paardensportevenement CHIO Rotterdam op de People’s Business in Beurs-WTC Rotterdam.

Samen met het CHIO Rotterdam en haar andere partners zoals Rabobank Rotterdam, Mercedes-Benz Dealer ROGAM, Asito, Hotel Rotterdam Blijdorp, RTV Rijnmond, SV Interieurgroep en Your Media Group is een Stroodorp nagebootst waar al deze partijen zich presenteren en waar het draait om netwerken, samenwerken en elkaar versterken. Het Stroodorp is een gezellig plein met hippische uitstraling door onder mee de inzet van de paardenhindernissen van Dura Vermeer en Rabobank. De Dura Vermeer bedrijven hebben allen contacten uit de regio Rijnmond uitgenodigd om de banden nog eens aan te halen en tegelijkertijd te toosten op het nieuwe jaar.

Begrip
Het netwerkgala People’s Business is uitgegroeid tot een begrip binnen de regio Rijnmond. People’s Business is een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en om nieuwe contacten op te doen. Toegang voor het publiek is gratis. Aanmelden kan via de website http://www.wtcrotterdam.nl/index.php?id=158