17 januari 2013

Sleutel voor eerste bewoners Cineville

Het project Cineville in Amersfoort heeft haar eerst bewoners verwelkomd. Cineville is onderdeel van het project Het Eemplein en is een realisatie van Dura Vermeer Bouw Hengelo in opdracht van de gemeente Amersfoort, MultiVastgoed en de Alliantie.

De heer van den Heuvel (26) en de heer Köhler (27) namen als eerste hun intrek in een woning van het project Cineville. Zij kozen voor een van de 44 vrije sector huurappartementen. "De combinatie van het stedelijke niveau met de privacy van een binnentuin trok ons aan." Een van de redenen dat ze kozen voor dit project is het hoge afwerkingsniveau van de woning. En een bijkomend voordeel is dat de Albert Heijn zich nu op twintig meter lopen bevindt.


Foto: De Alliantie

Cineville
Het project Cineville bestaat uit 18 sociale huurwoningen, 44 vrije sector huurappartementen en 10 koopappartementen voor starters. De sociale huurappartementen zijn verhuurd. Diverse koop- en huurappartementen zijn direct beschikbaar. De verschillende types vrije sector huurappartementen hebben een woonoppervlakte van 90 tot 169 m2 en beschikken allen over een eigen buitenruimte. De koopappartementen van 53 m2 zijn verkrijgbaar vanaf € 147.500.

Het Eemplein
Het Eemplein wordt een multifunctioneel centrumgebied met voorzieningen die passen bij een groeiende stad als Amersfoort. Mensen kunnen hier elkaar ontmoeten, uitgaan, van cultuur genieten, winkelen, wonen en werken. Aan het plein bevindt zich onder meer een Pathé bioscoop met acht zalen, winkels, horeca, appartementen en het Eemhuis, waarin Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst, Archief Eemland en kunsthal KAdE zich gaan vestigen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het project Het Eemplein op http://www.duravermeerbouwhengelo.nl/projecten/1293/amersfoort-het-eemplein