Wonen

Wonen

Wonen

Ieder mens heeft zijn eigen beeld bij én beleving van wonen. Dit komt voort uit achtergrond, ervaring en het gevoel dat wonen bij mensen oproept, waarbij het merendeel van de mensen uit is op verbetering van de kwaliteit van wonen.

Bij Dura Vermeer hebben we oog voor de verschillen tussen mensen, wat zich uit in breed aanbod van woonproducten en wooninnovaties. Dura Vermeer ontwikkelt en realiseert op een klantgeoriënteerde manier woonproducten voor elke fase van de wooncarrière: van starterswoning, standaard eengezinswoning en twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaande woning. We complementeren het aanbod met gestapelde varianten, zoals appartementencomplexen en woontorens of combinaties van wonen en werken.

Inspelend op maatschappelijke vraagstukken en thema's die actueel zijn, zijn wij voortdurend bezig ons aanbod uit te breiden met bijvoorbeeld duurzame en klimaatvriendelijke woningen en woningen voor starters en jonge gezinnen op de markt. Voorbeelden hiervan zijn PCS Hybride, PCS Waterwoning, Duurzaam Verbeteren en Ready2Go.

We hebben onze woningbouwactiviteiten regionaal georganiseerd om op die manier dicht bij onze klanten te kunnen opereren en daarmee ook snel in te kunnen springen op hun wensen en eisen.