HOE WIJ RUIMTE SCHEPPEN VOOR ONTWIKKELING

Dura Vermeer is thuis in de industriebouw waar bouw- en infrastructuurexpertise samenkomen. Met 160 jaar ervaring scheppen wij ruimte voor ontwikkeling en innovatie. Dit vertaalt zich onder meer in solide funderingsconstructies, civiele en bouwkundige constructies en asfalteringswerkzaamheden.

Industriebouw is een vak apart, waar deadlines, complexiteit, regelgeving en veiligheid de continuïteit van bedrijfsprocessen aardig kunnen dwarsbomen. Wil je de voortgang en gestelde oplevering waarborgen, zal je werkzaamheden doordacht moeten integreren. Daar ligt de kracht van Dura Vermeer.

Onze klanten waarderen onze integrale aanpak. Vaak genoeg ondervinden ze hoe lastig het is om met verschillende partijen te werken. Dura Vermeer is van alle markten thuis en biedt één aanspreekpunt. Dat geeft meer overzicht en controle en bevordert de continuïteit van bedrijfsprocessen. 

Onze integrale aanpak vertaalt zich ook in veilig werken. Dura Vermeer voldoet aan alle richtlijnen. We beschikken over alle certificaten en een trackrecord dat voor zich spreekt.

Afspreken? We maken graag ruimte in onze agenda. 
Neem contact met ons op. 

 

 

 

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation