HOE WE VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Dura Vermeer gaat ver in infrastructuur. Dat bewezen we al in 1967 toen we Rijksweg A12 ruim 10 maanden voor de geplande datum opleverden. Met onze aanpak, innovatiedrift en mentaliteit onderscheiden we ons nog steeds.

Anno vandaag is de complexiteit van infrastructuur sterk toegenomen waardoor projecten veelal anders lopen dan voorzien. Je praat niet meer over wegen en kunstwerken, maar over mobiliteitsoplossingen. Over manieren waarmee je Nederland bereikbaar, veilig en duurzaam maakt. Onze integrale aanpak van projecten laat ruimte voor de benodigde flexibiliteit om verwachtingen waar te maken en zelfs te overtreffen.

Dura Vermeer is een ‘one-stop-shop’ die kennis en werkzaamheden naadloos op elkaar afstemt. Daarmee maken we het jou makkelijk en leveren we in hoog tempo een complete mobiliteitsoplossing. Met aandacht voor de omgeving en een veilige doorstroom met minimale hinder. 

Samen aan de weg timmeren? 
Neem contact met ons op. 

Organisatie

Wij zijn een absolute specialist als het gaat om het ontwerpen, realiseren en onderhouden van infrastructuur in de meest complexe omgevingen in Nederland. Wij begrijpen de omgeving als geen ander en bouwen samen aan optimale en duurzame oplossingen met opdrachtgever, omgeving en eindgebruikers. Het is de wisselwerking tussen ons inzicht in de behoeften en wensen van de lokale omgeving en onze ervaring met grote projecten wat ons succesvol maakt. Hiervoor is ons technisch vakmanschap, een natuurlijke wil tot samenwerken, lange termijn focus en interesse in de wereld buiten de projectgrenzen de basis. De divisie Infra werkt multidisciplinair vanuit lokale werkmaatschappijen gespecialiseerd in regionale projecten en vanuit specialistische teams voor de grote, landelijke projecten (+10 mio). 

 

 

 

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation