WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM
VAN EEN GEBOUW?

Op het gebied van utiliteitsbouw is Dura Vermeer versneld tot wasdom geworden tijdens de wederopbouw van Rotterdam na de tweede wereldoorlog. In die tijd hebben we bijvoorbeeld het iconische Groot Handelsgebouw gerealiseerd. De complexe vraag die we onszelf toen hebben gesteld, is nog steeds actueel.

Wat is de houdbaarheidsdatum van een utiliteitsgebouw en hoe houd je het voor ontwikkelaars, beleggers en gebruikers aantrekkelijk en rendabel?

De vraag is complex. Het antwoord is complex, maar in zekere zin ook eenvoudig. Bouw met een visie en bouw slim met het beschikbare budget, zonder te morsen. Daar is onze LEAN-en BIM-werkwijze op afgestemd.

De ervaring leert dat het belangrijk is om de juiste partners (ketensamenwerking, co-makership) te kiezen die werkzaamheden en kennis optimaal op elkaar afstemmen. Iedereen draagt dan bij aan het verkrijgen van inzichten die een rol spelen bij duurzaamheid en het rendabel maken van het gebouw. Of dat nou de nieuwbouw is van een kantoor, zorggebouw of school.

Op zoek naar de juiste partner? We houden ons aanbevolen.

Neem contact met ons op.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation