Vorige

Dura Vermeer Infra Participaties

Volg ons op social
Bodemsanering Olasfa

Wie wij zijn

Hoofddorp
30 Medewerkers

Dura Vermeer Infra Participaties zet nieuwe producten en diensten op. We zijn een verzameling bedrijven die specialistische en innovatieve diensten en producten levert aan klanten en uiteraard aan zusterbedrijven. Bedrijven in volledig eigendom of waarvan Dura Vermeer gedeeltelijk eigenaar is. Zo ontwikkelden en realiseerden we het OAT; een innovatief, schoon en duurzaam afvalinzamelsysteem dat het meeste weg heeft van een grote stofzuiger. We zijn trots op de bedrijven en de werkzaamheden die we doen. Vooral ook omdat we structureel een mooi rendement realiseren.

Verbinder

Met meer dan 75 enthousiaste collega's zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hierbij kunnen we de verschillende bedrijven  met elkaar verbinden, zodat ze elkaar aanvullen en versterken. Dit leidt tot prachtige projecten. De uitbreiding van de infrastructuur van Lelystad Airport, om maar een voorbeeld te noemen.

Verlichting as-a-service (Lumi-Us)
Looptronic, de duurzame detectielus
De Asphalt Recycling Train

VERNIEUWER

Zeggen dat iets niet kan. Dat doen we niet zomaar. Je doet er alles aan om je doel te bereiken. Dat betekent: aanpakken. Maar ook: bouwen op je collega’s. Die teamgeest is heel belangrijk. Die teamgeest heeft ons gemaakt tot de vernieuwer die we vandaag zijn.

ONDERNEMEr

Laat eens wat van je horen. Ondernemende mensen die talent combineren met toewijding zijn altijd welkom. Wij hebben best wat ideeën over asfaltontwikkeling, milieu en afvalverwerking. Nu zijn we benieuwd naar die van jou.

Kantoor Beukenhorst Regio Zuid-Holland
Bezoekadres

Taurusavenue 165
2132 LS Hoofddorp

Telefoonnummer 023 752 80 00
Bekijk route

Bekijk onze activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle infra activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Participaties

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Pieter Niemantsverdriet

Directeur Dura Vermeer Infra Participaties Regio Heel Nederland
Pieter Niemantsverdriet
Infra

Mirjam de Boer – Postmus

Directeur Dura Vermeer Infra Participaties Regio Heel Nederland
Mirjam de Boer – Postmus