Opdrachtgever vraagt om nieuwe manier van bouwen

De maatschappij verandert in een rap tempo. De behoefte aan vernieuwing en verschillende soorten vastgoedconcepten wordt steeds groter. Zo hebben technologische innovaties ervoor gezorgd dat plaats en tijd niet meer domineren in de zoektocht naar vastgoed. Onze klanten zijn veelal op zoek naar flexibele en duurzame gebouwen met een dynamische beleving. Door in te spelen op deze trends zien wij voor vastgoedontwikkeling een uitdagende toekomst.

In de opkomst van verschillende vastgoedconcepten vervullen wij een grote rol door sterk in te zetten op innovatie en creativiteit. Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan het toenemende aantal Design & Build opdrachten die de markt vraagt. Werken met geïntegreerde contractvormen zorgt voor een betere samenwerking en minder faalkosten, omdat alles bij één partij ligt. Oftewel, de klant krijgt het beste product tegen een steeds lagere prijs.

Wij werken aan toonaangevende projecten, op prominente plaatsen. Zo leverden we dit jaar de hoofdkantoren van AkzoNobel en Stibbe op, aan de Amsterdamse Zuidas. Op dit moment werken we onder andere aan het Noordgebouw naast het Centraal Station van Utrecht, het Genmab Research Center in Utrecht, Carnival in Almere, Rabobank in Gouda en EATC in Eindhoven. Vastgoedontwikkeling is bij Dura Vermeer in ieder opzicht maatwerk.

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation