Vorige

Activiteit Tanks & tankterminals

Tenkterminals ASG

Van initiatie tot onderhoud

Wij ondersteunen jouw tanks tijdens de gehele levensduur. Van initiatie, tot realisatie en onderhoud, wij zijn specialist in tanks en tankterminals.

Vanaf de initiatieffase 

Denken wij mee met het ontwerp en de vergunningen.

Gehele levensduur

Na de initiatiefase ondersteunen wij bij ingebruikname én tijdens de beheer- en onderhoudsfase.

WIJ ZIJN ER DE GEHELE LEVENSDUUR

Wij denken vanaf de initiatieffase mee met het ontwerp en de vergunningen voor de tankterminal. Daarna gaan we verder met de ingebruikname, waar wij realisatie en inbedrijfstelling verzorgen. Vervolgens zijn wij er ook de beheer- en onderhoudsfase van de tanks. Wij zijn sterk in civel works en kunnen bovendien turnkey uitvragen oppakken met onze vaste partners in de tankbouwautomatisering en piping. 

   

#1

Assetmanagement Haven & Industrie

Profiteer van onze enorme ervaring met de publieke infrastructuur en in de bebouwde omgeving. Wij bieden industriële klanten betere producten, diensten en processen die de total cost of ownership verlagen en de downtime verkorten.

#2

Breakbulk terminals

Wij hebben ruime ervaring met zwaarbelaste terreinen voor breakbulk terminals. Wij verzorgen ook alle aanverwante infrastructurele voorzieningen.

Asfalteren Theemswegtrace #3

Droge infrastructuur havens

Integrale droge infrastructuurvraagstukken in de Nederlandse mainports zijn ons specialisme. Wij snappen dat betrokkenheid van alle stakeholders cruciaal is voor een veilig en succesvol resultaat.

#4

Warehousing & Industrial plants

De realisatie van logistieke hubs pakken wij integraal aan. Eén aanspreekpunt regelt het gehele project afgestemd op basis van jouw bedrijfsprocessen en omgeving.

#5

Bodemsanering

Wij geven graag antwoord op vragen als: Hoe lang gaat het duren? Wat gaat het kosten? Hoe kunnen we, afhankelijk van de wensen, slim meedenken over welke techniek het meeste oplevert?

#6

Kunstwerken

Wij zetten kunstwerken neer waar Nederland nog jaren plezier van heeft. Technische hoogstandjes noemen we dat. Ze zijn altijd een mooie uitdaging die we graag aangaan, geholpen door de laatste innovaties en technieken.

#7

Windparken

Wij helpen opdrachtgevers bij het uitwerken van de plannen, het ontwerp en de engineering van het windpark. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de leverancier van de windturbines en specialistische systemen.

Activiteiten

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Michiel Ros

Business unitmanager Dura Vermeer Haven & Industrie Regio Zuid-Holland, Regio Noord-Holland
Michiel Ros