maandag 12 juni 2017

De drie beursdagen van de Provada stonden in 2017 in het teken van ‘de toekomst’. De stand van Dura Vermeer was daarom opgezet als een creatieve broedplaats. Honderden bezoekers lieten hun ideeën vormgeven door onze Design Studio en lieten zich inspireren door masterclasses en interactieve tekensessies van diverse bekende architecten. Tegelijkertijd greep Dura Vermeer het thema aan om zo’n 100 studenten uit heel Nederland een exclusief kijkje te geven achter de schermen. Zij zijn immers de ware toekomstige vernieuwers van de vastgoedbranche.

Studentenprogramma

De 22-jarige studente Heleen Luijt aan de afdeling Management in the Build Environment van de TU Delft volgde het exclusieve studentenprogramma. Wij volgden haar gedurende de dag met een camera. Na een bezoek op locatie aan het door Dura Vermeer ontwikkelde Stibbe-hoofdkantoor op de Zuidas, volgde ze samen met 30 andere studenten een masterclass Duurzaamheid en ontwerp van Paul de Ruiter. Vervolgens kreeg ze een persoonlijke tour over de Provada om inspiratie op te doen over de vastgoedwereld. 

 

Vastgoedlessen uit eerste hand

“Het was superleuk om met grote namen in de vastgoedwereld in contact te komen en te horen over recente ontwikkelcases van Dura Vermeer en andere grote bouwbedrijven”, vertelt Heleen. “Je krijgt hierdoor een veel completer beeld van de verschillende activiteiten van Dura Vermeer enerzijds en de professionele vastgoedmarkt en van alle bedrijven die in deze wereld werkzaam zijn anderzijds. Echt heel interessant.”

“Met onze interactieve en inspirerende stand hebben we veel bezoekers naar hun eigen zeggen positief verrast”, zegt Peter Krop, divisiedirecteur Bouw en Vastgoed. “Wat mij betreft dus een bijzonder geslaagde editie en op naar de volgende Provada.”

Bekijk alle foto's van Provada 2017.

 

Bekijk onze vacatures

Projectvoorbereider Hoofddorp

Projectvoorbereider

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Infra

Tendermanager Zwolle

Tendermanager

Project- / Tendermanagement | Infra

Project controller bouw en vastgoed Rotterdam

Project controller bouw en vastgoed

Administratief / Financieel | Bouw en Vastgoed

Allround woonadviseur / kopersadviseur Showroom THUIS Haarlem

Allround woonadviseur / kopersadviseur Showroom THUIS

Kopersadvies / Bewonerscommunicatie | Bouw en Vastgoed

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation