vrijdag 8 september 2017

Het afgelopen weekend heeft bouwcombinatie Parkway6, bestaande uit Dura Vermeer en BESIX, de A6 bij Almere afgesloten in verband met de sloop van het westelijke deel van het viaduct Buitenhout (Tussenring). De werkzaamheden zijn succesvol verlopen en zowel opdrachtgever Rijkswaterstaat, als de gemeente Almere, waren zeer te spreken over het goede verloop.

Door de A6 in beide richtingen af te sluiten, werd de veiligheid van de weggebruikers en wegwerkers geborgd. De bouwcombinatie kon door de afsluiting in beide richtingen meer werk in kortere tijd uitvoeren waardoor de verkeershinder beperkt bleef tot één weekend. Naast de sloop van het viaduct zijn ook damwanden ingetrild en is de bestaande verlichting vervangen door LED verlichting.

Parkway6

Aannemerscombinatie Parkway6 verbreedt in opdracht van Rijkswaterstaat de A6 in Almere. De A6 wordt verbreed van 2 x 2 rijstroken, naar 4 x 2 rijstroken. Er worden 8 nieuwe viaducten gebouwd en 5 bestaande viaducten verbreed. Ook wordt het onderliggend wegennet aangepast, met name in het gebied Weerwater.

Bekijk onze vacatures

Trainee Dura Vermeer Infra Nederland

Trainee Dura Vermeer Infra

Trainee | Infra

Stagiair(e) Uitvoering Transformatie Emmen

Stagiair(e) Uitvoering Transformatie

Stage / Afstuderen | Bouw en Vastgoed

Bouwkundig BIM modelleur Cruquius

Bouwkundig BIM modelleur

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Bouw en Vastgoed

Kopersadviseur Cruquius

Kopersadviseur

Kopersadvies / Bewonerscommunicatie | Bouw en Vastgoed

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation