vrijdag 6 oktober 2017

Naar aanleiding van verstoringen in de publiek-private balans, is in januari 2016 de Marktvisie opgericht. Deze visie – wij excelleren, als “bouwers van Nederland”, door betrouwbaar, aanspreekbaar en inspirerend te zijn en we werken voor burgers en bedrijven samen aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland – gaat ervoor zorgen dat de bouwsector in 2020 is verbeterd. Dura Vermeer levert hier graag een bijdrage aan.  

Samenwerken ligt aan de basis van succes voor Dura Vermeer, ook het samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Daarnaast is Dura Vermeer geïnteresseerd in de klant achter de klant. Dura Vermeer realiseert zich dat de opdrachtgever niet alleen een voorspelbaar project wil, maar ook een tevreden eindgebruiker. Daarbij komt de ruim 160 jaar ervaring en expertise in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van de infrastructuur.

Dura Vermeer en Marktvisie

Dura Vermeer draagt bij aan de Marktvisie door intern een stappenplan van drie stappen uit te voeren. De eerste stap is het uitvoeren van acties die Dura Vermeer nu al anders kan doen, de tweede stap is het uitvoeren van vernieuwde experimenten en de derde stap is het voortzetten van marktvisiesessies met de medewerkers.

Een project start-up is een goed voorbeeld waarbij Dura Vermeer nu al dingen anders doet. Tijdens een project start-up wordt de Marktvisie verwerkt in de vorm van taken of opdrachten. Opdrachtgever en opdrachtnemer voeren deze taken of opdrachten gezamenlijk uit. Op deze manier wordt de Marktvisie op een educatieve manier verwerkt in het project en leren beide partijen van de Marktvisie.

Marktvisie

Marktvisie is in januari 2016 opgericht door Rijkswaterstaat, het Rijksvastgoedbedrijf, ProRail, Bouwend Nederland, NL Ingenieurs, de Vereniging van Waterbouwers, MKB Infra, Uneto VNI en Astrin. Wil je meer weten over de Marktvisie? Ga dan naar www.marktvisie.nu

 

Bekijk onze vacatures

Werkvoorbereider onderhoud en renovatie Rotterdam

Werkvoorbereider onderhoud en renovatie

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Bouw en Vastgoed

Junior Tendermanager Houten

Junior Tendermanager

Trainee | Bouw en Vastgoed

Tenderleider Rotterdam

Tenderleider

Project- / Tendermanagement | Infra

Uitvoerder Onderhoud en Renovatie (utiliteitsbouw en woningbouw) 's-Hertogenbosch

Uitvoerder Onderhoud en Renovatie (utiliteitsbouw en woningbouw)

Productie / Uitvoering | Bouw en Vastgoed

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation