vrijdag 17 maart 2017

Job Dura, voorzitter Raad van Bestuur, heeft in Hoofddorp officieel het startschot gegeven voor de allereerste Veiligheidsdag van Dura Vermeer. Samen met collega-lid Raad van Bestuur Theo Winter ontving hij uit handen van Ronald de Groot, KAM-manager van de divisie Bouw en Vastgoed en Kate Klaassen, Chief Safety Officer van de divisie Infra een exemplaar van de speciale Dura Vermeer Veiligheidskrant.

​Vandaag staat Dura Vermeer op haar kantoren en bouwplaatsen extra stil bij het onderwerp veiligheid. Dura Vermeer maakt zich op voor een dag vol directie-inspecties, themabijeenkomsten, toolboxmeetings, live verslagen en de première van de veiligheidsfilm Zien – Handelen – Leren.

600 incidenten
Job Dura over het belang van veilig werken: 'In 2016 werden bij Dura Vermeer meer dan 600 incidenten gemeld, variërend van een gevaarlijke situatie tot een verzuimongeval (tijdelijk niet werken na een ongeval). Een aantal waar ik van schrik. Het onderstreept nogmaals dat er nooit genoeg aandacht kan zijn voor het investeren in een veilige werkomgeving, het terugdringen van het aantal onveilige situaties en het verhogen en verbeteren van het veiligheidsbewustzijn. Als we ons echt bewust zijn van de risico's, is de eerste stap gezet in het voorkomen van dezelfde risico's. Zien – Handelen – Leren: dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid, die ik je vraag te nemen. Niet voor niets is ons motto "Samen Veilig".'

Volg live Veiligheidsinspectie Pontsteiger Amsterdam
Wil je weten hoe een toolboxmeeting verloopt, wat er allemaal komt kijken bij een veiligheidsinspectie en waarom het zo belangrijk is? Loop vandaag dan live mee met onze twee leden van de Raad van Bestuur, Ronald Dielwart en Theo Winter, op het project Pontsteiger/Kistdamgarage in Amsterdam. Om 13:00 uur wordt er een toolboxmeeting gehouden en om 13:30 uur een inspectie. Het live volgen van de toolboxmeeting en de veiligheidsinspectie kan via Twitter en dit heet Periscope.

Hoe werkt Periscope
Wanneer je Dura Vermeer volgt op Twitter kun je om 13:00 uur via Twitter live meekijken met de toolboxmeeting en om 13:30 uur meekijken met de inspectie.

 

Bekijk onze vacatures

Organisatiedeskundige / Werkvoorbereider Onderhoud en Renovatie Utrecht

Organisatiedeskundige / Werkvoorbereider Onderhoud en Renovatie

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Bouw en Vastgoed

Kostprijsdeskundige Rail Utrecht / Hoofddorp

Kostprijsdeskundige Rail

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Infra

Project controller bouw en vastgoed Rotterdam

Project controller bouw en vastgoed

Administratief / Financieel | Bouw en Vastgoed

BIM programmeur Rotterdam

BIM programmeur

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Bouw en Vastgoed

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation