donderdag 15 maart 2018

Dura Vermeer laat de Dag van de Veiligheid van start gaan met een nieuwe corporate veiligheidsfilm, een nieuwe Samen Veilig-krant en de SAVE veiligheids-app voor Dura Vermeer medewerkers. 

Nieuwe veiligheidsfilm 

In deze nieuwe veiligheidsfilm laten we zien wat de impact is van een ernstig ongeval op twee mensenlevens. Het kan en moet beter. Job Dura, voorzitter van de Raad van Bestuur, pleit dat er meer ruimte moet komen om het onderwerp veiligheid bespreekbaar te maken. Dat is geen gemakkelijke opgave, want we herkennen en erkennen de dilemma’s.
 
Klik hier om onze veiligheidsfilm te bekijken.

Samen Veilig-krant

Ook dit jaar is er een Samen Veilig-krant beschikbaar voor iedereen. In deze editie vind je bijzondere, aangrijpende en boeiende verhalen over veiligheid. 
 
Download hier de nieuwe editie van de Samen Veilig-krant. 
 

Nieuwe SAVE-app voor Dura Vermeer medewerkers

Vanaf vandaag is de nieuwe app voor Dura Vermeer medewerkers te downloaden in de App- of Playstore. Ook kunnen zij inloggen op duravermeersave.nl. De app wordt gebruikt door eigen personeel, maar zodra blijkt dat de app goed werkt, wordt hij ook vrijgegeven voor gebruik door personeel van onderaannemers. 

DAG VAN DE VEILIGHEID

Dura Vermeer doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de Dag van de Veiligheid, een initiatief van Bouwend Nederland, UNETO-VNI en Aannemersfederatie in samenwerking met de Governance Code Veiligheid in de bouw. Hoewel veiligheid bij Dura Vermeer al topprioriteit is en veiligheid op alle dagen belangrijk is, staan we vrijdag 16 maart op onze kantoren en bouwplaatsen extra stil bij dit onderwerp. Onderaannemers en leveranciers worden daarbij uiteraard niet vergeten.
 

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation