Vorige

Dura Vermeer Innovatieprijs 2021

Dura Vermeer Innovatieprijs 2021

De Dura Vermeer Innovatieprijs 2021 is een groot succes! Meer dan 600 collega’s hebben de afgelopen weken het Innovatieplatform bezocht. Er zijn maar liefst 236 ideeën ingediend en vele innovaties zijn verrijkt! Benieuwd naar de 12 finalisten die op 10 november gaan strijden om de eerste plek binnen hun categorie, bekijk de film en zie wie van je collega's zijn geselecteerd!         

Finaledag - 10 november 2021 - VOLG HET VIA LIVESTREAM
Blok je agenda! Woensdag 10 november vindt van 14.30 uur tot 17.00 uur de finaledag van de Dura Vermeer Innovatieprijs 2021 plaats in de Metaal Kathedraal. Twaalf finalisten strijden om een eerste plek binnen hun thema en pitchen hun idee aan de vakjury. Dit alles is te volgen via livestream. Zorg dat je het niet mist!

Bekijk de livestream


Over de Dura Vermeer Innovatieprijs 2021
De Dura Vermeer Innovatieprijs is een tweejaarlijkse innovatieprijs voor alle medewerkers van Dura Vermeer. Gedurende 6 weken kan iedereen werkzaam bij Dura Vermeer zijn of haar idee inzenden via het Innovatieplatform. Dit jaar zijn vier specifieke thema’s benoemd; Slimmer bouwen, Zero emissies, Circulariteit en Data en Algoritmes. Collega's kunnen deze ideeën bekijken, verrijken en liken. Daarna volgt een zorgvuldige selectie van 12 finalisten, die op de Finaledag van 10 november het podium krijgen om hun idee te presenteren. En kom je als winnaar uit de bus, dan kan je van jouw idee werkelijkheid maken. Meedoen dus! Ga nu naar het Innovatieplatform www.innoverenbijduravermeer.nl

Ambassadeurs
Heb je een goed idee en behoefte om dit aan iemand voor te leggen of gewoon op zoek naar meer informatie? Een groep enthousiaste collega's denkt graag inhoudelijk met je mee over innovatie. Deze betrokken collega’s zijn Tine-Loes HemmesDave VernooijRutger SypkensSanne KroonBernard SmitJohan de LangeMart Teulings, Jasmijn Turk, Maurice Hadderingh en Markus Pleij. Verder zijn Barbara HuizinkRuben Verbaan en Hanneke Wisman ook nauw betrokken bij de organisatie van de Innovatieprijs.

Wat gebeurt er nadat de Prijsvraag sluit?
De Prijsvraag sluit definitief voor nieuwe ideeën op 21 oktober. Daarna start het selectieproces en vindt een uitgebreide evaluatie plaats waarbij alle ideeën getoetst worden op vooraf bepaalde selectiecriteria. Op basis hiervan vindt de selectie plaats van de top 3 per thema. En eind oktober worden de finalisten bekend gemaakt!

Tijdens de Finaledag in de Metaal Kathedraal op 10 november kunnen de 12 finalisten hun idee pitchen voor de vakjury en Dura Vermeer collega's. De Finaledag is ook te volgen via Livestream. Per thema wordt één idee tot winnaar uitgeroepen. Wie weet ben jij dit wel!

Opvolging van ideeën
Na de Finaledag begint het pas echt: de winnende ideeën krijgen opvolging binnen Dura Vermeer. Per idee wordt gekeken naar passende vervolgstappen. Een idee-indiener mag zelf verder met zijn/haar idee, maar het idee kan ook door een ander (team) worden verder gebracht tot bijvoorbeeld een business plan, pilot of zelfs een implementatie.

Ook wordt gekeken naar kansrijke ideeën die vanuit de criteria geen finaleplek hebben, maar wel een zekere opvolging verdienen. Na de Prijsvraag 2021 is het dus nog steeds mogelijk dat jouw idee een vervolg krijgt binnen Dura Vermeer!

Circulariteit

Thema #1

Slimmer bouwen

Thema #2

Zero emissies

Thema #3

Data en algoritmes

Thema #4

Innoveren bij Dura Vermeer
Innovatieprijs 2019: Hoe gaat het nu met...
Dura Vermeer pioniert met eerste circulaire woningbouwconcept
Eerste pilot circulair voorbelasten een succes

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Ruben Verbaan

Manager business development Regio Heel Nederland
Ruben Verbaan