Vorige

Dura Vermeer Innovatieprijs

Dura Vermeer Innovatieprijs 

De Dura Vermeer Innovatieprijs is een prijsvraag die om de twee jaar wordt georganiseerd voor alle medewerkers van Dura Vermeer. En met succes!

In 2021 hebben collega's via het Innovatieplatform meer dan 236 ideeën ingezonden op het gebied van slimmer bouwen, zero emissies, circulariteit en data en algoritmes. Dat is bijna twee keer zo veel als in 2019. Naast ideeën indienen, konden collega's ook reageren op ideeën en deze verrijken en liken. Na sluiting van de Prijsvraag volgde een zorgvuldige selectie van 12 finalisten, die tijdens de Finaledag hun idee hebben gepitched voor de vakjury en Dura Vermeer collega's.      

Benieuwd naar de Finaledag? Bekijk de aftermovie!

Opvolging van ideeën
Na de finaledag begint het pas echt: de winnende ideeën krijgen opvolging binnen Dura Vermeer. Per idee wordt gekeken naar passende vervolgstappen. Een idee-indiener mag zelf verder met zijn/haar idee, maar het idee kan ook door een ander (team) worden verder gebracht tot bijvoorbeeld een business plan, pilot of zelfs een implementatie.

Ook wordt gekeken naar kansrijke ideeën die vanuit de criteria geen finaleplek hebben, maar wel een zekere opvolging verdienen. Na de Prijsvraag is het dus nog goed mogelijk dat een idee vervolg krijgt binnen Dura Vermeer!

Circulariteit

Thema #1

Slimmer bouwen

Thema #2

Zero emissies

Thema #3

Data en algoritmes

Thema #4

Innoveren bij Dura Vermeer
Innovatieprijs 2019: Hoe gaat het nu met...
Dura Vermeer pioniert met eerste circulaire woningbouwconcept
Eerste pilot circulair voorbelasten een succes

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Ruben Verbaan

Manager business development Regio Heel Nederland
Ruben Verbaan
Infra

Barbara Huizink

Programmadirecteur Innovatie Regio Heel Nederland
Barbara Huizink