Vorige

Dura Vermeer Innovatieprijs 2021

Dura Vermeer Innovatieprijs 2021

Noteer nu! De Dura Vermeer Innovatieprijs 2021 start op donderdag 26 augustus. Doe jij dit jaar ook (weer) mee? Deel je kennis en ideeën en bouw mee aan de toekomst van onze mooie organisatie!

De Dura Vermeer Innovatieprijs wordt om het jaar georganiseerd. En met succes, de pilots van een paar van de winnende ideeën van 2019 zoals Circulair voorbelasten zijn inmiddels in volle gang en de eerste PCS Circulaire woningen zijn zelfs al verkocht. Bekijk in dit vlog hoe het verder is verlopen met een aantal finalisten van de Innovatieprijs 2019 en waar hun succesvolle ideeën nu staan.

Ga jij je droom waarmaken?
De Dura Vermeer Innovatieprijs is een stimuleringsprijs. Kom jij als winnaar uit de bus? Dan krijg je de kans om je vernieuwing of innovatie te realiseren. Om het voor iedereen binnen onze organisatie zo concreet mogelijk te maken, kun je dit jaar ideeën inzenden op vier specifieke thema's:

  • Circulariteit
  • Zero emissies
  • Slimmer bouwen
  • Data en algoritmes

Mocht je al inspiratie op willen doen, ga dan naar ons Innovatieplatform, www.innoverenbijduravermeer.nl

Waarom niet?

Deel ook jouw idee

Innovatie inspiratie

Elke innovatie begint met een idee

Ambassadeurs intern
Heb je misschien al een idee, ben je erover aan het nadenken of wil je het op de agenda zetten binnen je team? Of gewoon op zoek naar meer informatie? Goed te weten dat een groep enthousiaste collega's inhoudelijk meedenkt over het programma en de uitrol hiervan. Zij vormen gezamenlijk het kernteam en kunnen je zeker verder helpen. Deze betrokken collega's zijn: Tine-Loes HemmesDave VernooijRutger SypkensSanne KroonBernard SmitJohan de LangeMart Teulings en Markus Pleij. Verder vormen Barbara HuizinkRuben Verbaan en Hanneke Wisman de stuurgroep van van de Prijsvraag.

Innoveren bij Dura Vermeer
Innovatieprijs 2019: Hoe gaat het nu met...
Dura Vermeer pioniert met eerste circulaire woningbouwconcept
Eerste pilot circulair voorbelasten een succes

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!