Vorige

Dura Vermeer Innovatieprijs 2021

Grijp je kans! Doe mee met de Dura Vermeer Innovatieprijs 2021

Doe jij ook mee met de Dura Vermeer Innovatieprijs 2021? Tot 21 oktober heb je de mogelijkheid om jouw ideeën te delen via het Innovatieplatform of om de ideeën van je collega’s te bekijken en te verrijken. Zo bouwen we samen aan de toekomst van ons mooie bedrijf. Benieuwd geworden? Neem nu een kijkje op www.innoverenbijduravermeer.nl

Van donderdag 26 augustus tot en met 21 oktober kun je ideeën inzenden op vier specifieke thema’s. Daarna volgt de selectie van 12 finalisten, die op woensdag 10 november het podium krijgen om hun idee te pitchen tijdens de Finaledag. De vier thema’s zijn:

- Circulariteit
- Zero emissies
- Slimmer bouwen
- Data en algoritmes

Ga naar het Innovatieplatform om te kijken wat het thema omvat; wat valt er bijvoorbeeld wel binnen het thema en wat juist niet?

Ambassadeurs
Heb je een goed idee en behoefte om dit aan iemand voor te leggen, wil je de Prijsvraag op de agenda zetten binnen je team of gewoon op zoek naar meer informatie? Een groep enthousiaste collega's denkt graag inhoudelijk met je mee. Deze betrokken collega’s zijn Tine-Loes HemmesDave VernooijRutger SypkensSanne KroonBernard SmitJohan de LangeMart Teulings, Jasmijn Turk, Maurice Hadderingh en Markus Pleij. Verder zijn Barbara HuizinkRuben Verbaan en Hanneke Wisman ook nauw betrokken bij de organisatie van de Innovatieprijs.

Wat gebeurt er nadat de Prijsvraag sluit?
De Prijsvraag sluit definitief voor nieuwe ideeën op 21 oktober. Daarna start het selectieproces en vindt een uitgebreide evaluatie plaats waarbij alle ideeën getoetst worden op vooraf bepaalde selectiecriteria. Op basis hiervan vindt de selectie plaats van de top 3 per thema. En eind oktober worden de finalisten bekend gemaakt!

Tijdens de Finaledag in de Metaal Kathedraal op 10 november kunnen de 12 finalisten hun idee pitchen voor de vakjury en Dura Vermeer collega's. De Finaledag is ook te volgen via Livestream. Per thema wordt één idee tot winnaar uitgeroepen. Wie weet ben jij dit wel!

Opvolging van ideeën
Na de Finaledag begint het pas echt: de winnende ideeën krijgen opvolging binnen Dura Vermeer. Per idee wordt gekeken naar passende vervolgstappen. Een idee-indiener mag zelf verder met zijn/haar idee, maar het idee kan ook door een ander (team) worden verder gebracht tot bijvoorbeeld een business plan, pilot of zelfs een implementatie.

Ook wordt gekeken naar kansrijke ideeën die vanuit de criteria geen finaleplek hebben, maar wel een zekere opvolging verdienen. Na de Prijsvraag 2021 is het dus nog steeds mogelijk dat jouw idee een vervolg krijgt binnen Dura Vermeer!

Circulariteit

Thema #1

Slimmer bouwen

Thema #2

Status finalisten Prijsvraag 2019
De Dura Vermeer Innovatieprijs wordt om het jaar georganiseerd. En met succes, de pilots van een paar van de winnende ideeën van 2019 zoals Circulair voorbelasten zijn inmiddels in volle gang en de eerste PCS Circulaire woningen zijn zelfs al verkocht. Bekijk in dit vlog hoe het verder is verlopen met een aantal finalisten van de Innovatieprijs 2019 en waar hun succesvolle ideeën nu staan.

Zero emissies

Thema #3

Data en algoritmes

Thema #4

Innoveren bij Dura Vermeer
Innovatieprijs 2019: Hoe gaat het nu met...
Dura Vermeer pioniert met eerste circulaire woningbouwconcept
Eerste pilot circulair voorbelasten een succes

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Ruben Verbaan

Manager business development Regio Heel Nederland
Ruben Verbaan