In uitvoering
status
03-2014 - 01-2017
Loopduur
Woningcorporaties
Segment

Over een paar jaar ligt aan de zuidkant van Hoofddorp een compleet nieuwe woonwijk, het Tudorpark. Met zo’n 1250 woningen is dit nieuwbouwproject de grootste uitbreiding van Hoofddorp sinds de afronding van de Floriade in de jaren ’90. Dura Vermeer ontwikkelde Tudorpark en bouwt nu, met buurtgevoel en romantiek hoog in het vaandel, aan het project.

Een deel van de eerste fase is inmiddels opgeleverd en direct springen de karakteristieke appartementen, rij-, hoek-, twee-onder-één kap- en vrijstaande woningen in het oog. Voor dit diverse woningaanbod heeft de architect gekozen voor de karakteristieke Engelse Tudorbouwstijl. 

Deze bijzondere bouwstijl is divers met, voor seriematige bouw, uitdagende detaillering en veel ruimte voor extra kopersopties. Door heldere communicatie en afstemming tussen de co-making partijen en kopers, is mogelijk gemaakt deze specifieke vraag vanuit de vastgoedmarkt te bedienen.

De onderscheidende architectuur komt terug in het omliggende landschap. Beeldbepalend is de ruime opzet van groen en water, waardoor aan de wens van Ymere om een romantische wijk met buurtgevoel te realiseren wordt voldaan. Tudorpark krijgt ook een verbinding met het naastgelegen recreatiepark de Toolenburgse Plas.  

Het buurtgevoel wordt tevens versterkt door het Tudorhouse, het kloppend hart van de wijk. Hier worden bouwproducten geëtaleerd tijdens vaste kijkmiddagen. Tevens is dit de locatie waar geïnteresseerde kopers hun vragen kunnen stellen en waar woningen worden verkocht. Maar ook de volgende deelplannen worden hier uitgedacht en, net als de voortgang van het project, besproken. 

Bekijk het volledige project op http://www.tudorpark.nl/


  • LocatieHoofddorp
  • OpdrachtgeverYmere
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Midden West
  • Verwervingswijze Bouwteam

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation