01-2015 - 06-2015
Loopduur

In opdracht van woningcorporatie Stadgenoot heeft Dura Vermeer 64 portiekwoningen gerenoveerd in de Bakemabuurt in Amsterdam. De woningen zijn van energielabel F naar label B gegaan en kregen een levensduurverlenging van maar liefst 50 jaar.

In de selectiefase werd Dura Vermeer uitgedaagd om een gebiedsvisie te ontwikkelen voor de Bakemabuurt in zijn totaliteit en te analyseren wat de beste (financiële) strategie is voor de eerste twee woonblokken, die de ontwikkeling en verbetering van de Bakemabuurt in de wijk Geuzenveld inluiden. Met o.a. een pressure cooker en een businesscase hebben wij het plan vorm gegeven. Intensieve renovatie voor huur en verkoop bleek de beste oplossing.

Werkzaamheden

De binnenzijde van de woningen is volledig gestript, voorzien van nieuwe installaties (elektra en W), nieuwe binnenwanden, kozijnen en deuren, nieuwe badkamer, keuken en toilet. Aan de buitenzijde kregen de woningen nieuwe kozijnen, is de kopgevel geïsoleerd, zijn de balkons voorzien van een nieuwe vloercoating en is de entree vernieuwd en vergroot.

Een blok is bestemd voor verkoop en wordt door Stadgenoot aangeboden als kant en klare appartementen. Het andere blok is bestemd voor sociale huur en zijn naast een nieuwe badkamer, keuken en toilet, verder kaal opgeleverd.


  • LocatieAmsterdam

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation