Gerealiseerd
status
02-2015 - 08-2016
Loopduur
Ontwikkelaars
Segment

Woningen in Maximapark razend populair

In nauwe samenwerking met de gemeente Utrecht heeft Dura Vermeer in Vleuten het project Le Parc gerealiseerd. Dit project bestaat uit 106 woningen en drie zelfbouwkavels. De bewoners van Le Parc wonen op een unieke locatie, namelijk middenin het Maximapark. 

Er was direct veel animo voor dit bijzondere project. Al bij de eerste inschrijvingen ontstonden wachtlijsten. De meeste kopers woonden al in Vleuten, maar verkozen Le Parc boven hun oude stek. In maart 2014 is begonnen met de verkoop van de eerste fase van in totaal vier deelprojecten. In november 2014 is gestart met de bouw. De woningen zijn inmiddels allemaal opgeleverd. 

Speelse opzet en een klassieke bouwstijl

Le Parc bestaat voornamelijk uit twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen. Het stedenbouwkundig plan is in opdracht van Dura Vermeer, onder supervisie van Adriaan Geuze van West8, gemaakt. Hierin is gekozen voor een speelse opzet en een klassieke bouwstijl. Wat het project uniek maakt is de ruimtelijke ligging in de bijzondere omgeving van het park. 

Dura Vermeer bouwde alle verschillende fases aansluitend aan elkaar. De bouw van de woningen ging ontzettend snel, mede door het gebruik van prefab-elementen. Een strakke planning zorgde ervoor dat er zonder problemen verder gebouwd kon worden, toen de eerste fase al bewoond was. Project Le Parc is een onderdeel  van de totale gebiedsontwikkeling van Leidsche Rijn Utrecht.


  • LocatieVleuten
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Midden West
  • Verwervingswijze Eigen ontwikkeling

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation