In de regio Maastricht

ligt een uniek vakantiepark

Gerealiseerd
status
09-2015 - 04-2017
Loopduur
Ontwikkelaars
Segment

Een vakantiepark in klassieke stijl op tien minuten van het Vrijthof

Bovenop de Dousberg, op tien minuten van het Vrijthof, is een uniek vakantiepark gebouwd: Resort Maastricht. Dura Vermeer was verantwoordelijk voor de infrastructuur op het park en de bouw van 126 vakantiewoningen, geheel in de historische stijl van de stad.

De opdracht voor de bouw kwam van Ontwikkelcombinatie Resort Maastricht (Dormio leisure development, RO Groep en de Lindenhof). In Dura Vermeer vond de combinatie wat zij zocht: een samenwerkingspartner met een financieel stabiele basis die kon meedenken over het bouwen van vakantiewoningen tegen een scherpe prijs. 

Boerenschuur

De woningen zijn in twee fasen gebouwd. De eerste 74 zijn opgeleverd in de zomer van 2016, de laatste 52 zijn in het voorjaar van 2017. Terwijl sommige woningen een meer klassieke uitwerking hebben, zijn andere juist moderne varianten op de traditionele boerenschuur of een Limburgse hofboerderij.

De woningen op Resort Maastricht zijn vrijwel allemaal verkocht aan particuliere investeerders en beleggers. Ze worden verhuurd en beheerd door Dormio Holidays, een organisatie die haar sporen in de recreatie heeft verdiend en diverse andere vakantieparken verhuurt en beheert. 

Met de bouw van 126 vakantiewoningen is Resort Maastricht nog niet af. Op het vakantiepark zullen ook nog 103 vakantie- en hotelappartementen en 60 lifestyle appartementen verrijzen, evenals een binnenzwembad, een panoramarestaurant en een dorpsplein met terrassen, receptie, supermarkt, restaurant en een café. Het hotel wordt de grote blikvanger: een hoge bakstenen toren met bovenop een panoramarestaurant.


  • LocatieMaastricht
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Zuid
  • VerwervingswijzeBouwteam

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation