In de regio Rotterdam

toverden we de Steinwegkantine om tot Theater Walhalla

Gerealiseerd
status
05-2014 - 09-2015
Loopduur
Bedrijfsleven
Segment

Stichting Volkskracht Historische Monumenten heeft ons gevraagd de voormalige Steinwegkantine te renoveren tot theater met horecagelegenheid. Theater Walhalla maakt sinds 2008 furore met het vestzak-theatertje aan het Deliplein; een tweede en grotere theaterzaal lijkt daarmee op zijn plaats.

 

De Steinwegkantine is hoogwaardig gerenoveerd met duurzame materialen, gecombineerd met nieuwe energetische installaties. Uitdagingen waren er volop: de relatief kleine kantine moet een groot aantal mensen aankunnen, terwijl de theaterzaal en de horeca elkaar moeten versterken maar ook onafhankelijk van elkaar moeten kunnen functioneren.

 

De kantine is nu weer hét pareltje van de wederopbouw-architectuur, die zo kenmerkend is voor de Gemeentewerken Rotterdam.


  • LocatieRotterdam
  • WerkmaatschappijenDura Vermeer Bouw Heyma

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2018 Dura Vermeer

a proud DotControl creation