Vorige
Buitengoed Heiloo

Wonen tussen duin en bos

Heiloo
Bouw & Vastgoed

Buitengoed Heiloo is het eerste nieuwbouwproject in Zandzoom. Dura Vermeer Bouw Midden West ontwikkelt en bouwt hier circa 75 woningen in een prachtige, bosrijke woonlocatie. De woningen variëren van tussenwoningen tot vrijstaande woningen en appartementen.

DE MENS CENTRAAL

Dura Vermeer is ook verantwoordelijk voor het ontwerp van het landschap, de openbare ruimte en de aanleg daarvan. De visie van ‘The Good Life’ staat centraal in het hele project. Bij het concept van The Good Life staat de mens centraal, en niet de techniek. Hier ligt de nadruk op ‘zachte’ factoren als rust, veiligheid en sociale interactie. Zo wordt in de nieuwe leefomgeving bewegen en ontmoeten op een natuurlijke, ongedwongen manier gestimuleerd en gefaciliteerd. Buitengoed wordt een bosrijk gebied, waarbij de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht geparkeerd staan. Met speelaanleidingen en voorzieningen voor kinderen maar ook veel ontmoetingsplekken voor volwassenen met bijvoorbeeld een gezamenlijke moestuin.

VEILIG OPGROEIEN

In samenspraak met de gemeente is de duurzaamheidsnotitie geschreven. Het uitgangspunt is om een woonomgeving te creëren waar bewoners in verschillende levensfases aangenaam kunnen leven: van veilig opgroeien tot vitaal oud worden. Dit sluit aan bij de visie van The Good Life. Buitengoed Heiloo is onderdeel van de Oostflank in gebiedsontwikkeling Zandzoom en bevindt zich tussen de Lagelaan, Kennemerstraatweg en Oosterzijweg.

Meer weten over dit project? Klik hier om naar de website van Buitengoed te gaan.

Buitengoed Heiloo omgeving groen

WONEN IN BUITENGOED IETS VOOR JOU?

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.