Bertine Korevaar is procesmanager bij de aanleg van de Boekelose Brug over het Twentekanaal bij Hengelo. Zelf een groot en innovatief project opstarten, dat had ze nog niet eerder gedaan. Bij Dura Vermeer kreeg ze van de directie hiervoor de ruimte.

“Toen ik bij Dura Vermeer solliciteerde voor een traineeship, ontdekte ik dat hier ‘veel te doen’ was. Niet alleen het technisch bouwen, ook het proces eromheen is heel belangrijk bij een bouwbedrijf. Mijn traineeship mocht ik zelf invullen. Ik vind het fijn als ik zelf sturing kan geven aan mijn loopbaan.”
“Bij Dura Vermeer worden verantwoordelijkheden laag in de organisatie neergelegd. Je krijgt snel verantwoordelijkheid als je laat zien dat je die aankan. Het is een groot bedrijf, maar ook weer niet zo groot dat je niet snel andere mensen leert kennen. Er hangt een informele sfeer waarin je makkelijk op iemand af kunt stappen. Dat is voor mij heel belangrijk.”

“Wat ik leuk vind is dat ik de ruimte krijg om verschillende dingen te proberen en me daarin te ontwikkelen. Ik zoek uitdaging in mijn werk, de functie is daarbij volgend. Daar staan ze bij Dura Vermeer voor open, met talentenprogramma’s en loopbaanbegeleiding van HRM. Er zijn volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Begin 2017 heb ik aangegeven dat ik een project wilde opstarten, het liefst als procesmanager. Bij Boekelose Brug heb ik die kans gekregen en ook de ondersteuning bij hoe dat precies in zijn werk gaat. Dat mentorschap is typisch Dura Vermeer; iedereen wil mensen die er korter werken op weg helpen met de vragen waar ze mee zitten. Het is echt een familiebedrijf.”

“De Boekelose Brug laat zien dat er de wil is tot innoveren en verduurzamen. We werken hier zelfs samen met een start up op het gebied van Engineer and Build in Mixed Reality en maatvoering. Hoe gaaf is dat! Wat dat betreft is Dura Vermeer de goede weg ingeslagen, ook door met het oog hierop verschillende mensen aan te nemen. Voor mezelf is het een persoonlijk succes als de brug er ligt. Het is gewoon een heel mooie brug en een innovatief hoogstandje!”


  • Locatie

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Je contactinformatie

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation