minimale hinder voor de omgeving

Bouwen in de stad of bouwen in een weiland? Het zijn twee werelden van verschil. Wat je wilt is een soepel bouwproces zonder oponthoud en met minimale hinder voor de omgeving.

Zowel in de communicatie met de omgeving als in de techniek kan veel worden bereikt om dat ene doel te bereiken. Met omgevingscommunicatie manage je verwachtingen van betrokken stakeholders. Dit zorgt voor een goede relatie, draagvlak en acceptatie. Wanneer dit goed wordt uitgevoerd, draagt dit bij aan een soepel bouwproces zonder vertraging of andere ongemakken.

Bij techniek denken we aan slimme oplossingen, zoals de toepassing van trillings-en geluidsarme bouwmethoden en intelligente monitoringsapparatuur. Zo hebben we bij de bouw van de spoortunnel Delft de "wanden-dakmethode" toegepast en bouwen we bij de reconstructie van de Neherkade de tunnelmoten voor de nieuwe onderdoorgang op een voorbouwlocatie. 

Voorwaarden om waar te maken wat we jou beloven: kwaliteit, binnen budget en planning, veilig en met minimale hinder voor de omgeving.

Meer weten? Neem contact op.

 

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation