Er is meer mogelijk dan je denkt

Bij Dura Vermeer buigen we dagelijks ons hoofd over hoe wij onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren. Neem onze wegen. Die zijn allang niet meer zwart of enkel bedoeld om van A naar B te komen. Nee, die zijn vandaag de dag een bron van techniek, vindingrijkheid en innovatie en veelal ingericht om meerdere doeleinden te dienen.

Zo moet er slim ruimte zijn voor verkeersregelsystemen. Of moet het in combinatie met EPS (piepschuim) kunnen worden toegepast, omdat de vaste ondergrond te zacht is. En asfalt moet niet alleen lang meegaan. Nee, het moet ook bijdragen aan energie- en grondstoffenbesparing, geluidsreductie en reductie van omgevingslicht

En dan laten we eigenschappen als extra sterk, anti-vervormend, duurzaam of vloeistofdicht en onderhoudsarm voor het gemak maar buiten beschouwing. Ook decoratief is van alles mogelijk. Asfalt dat lijkt op een grindpad of gekleurd is, al dan niet voorzien van glinstertjes of een klinkerpatroon.

Je leest het al. De mogelijkheden zijn legio en voor nagenoeg elke vraag bedenken we wel een oplossing. Die uitdaging gaan we graag aan.

Heb je een uitdaging, neem contact met ons op.
 

© 2019 Dura Vermeer

a proud DotControl creation