Vorige

Werken aan je energie DV4FIT

Lekker in je vel

Bij Dura Vermeer willen we dat jij lekker in je vel zit, zowel werk als privé. Dat je je talenten optimaal en flexibel kan inzetten en dat je samen met mentaal en fysiek fitte collega’s klaar bent voor een duurzame inzetbaarheid.

Zo werkt DV4FIT

Met regelmaat organiseren we interactieve workshops op locatie en zijn we actief bij het faciliteren van initiatieven uit de organisatie. Ook verwijzen we naar onze partners zoals Zorg&Zekerheid en Volandis die individuele trajecten aanbieden om gezondheidsproblemen te voorkomen of genezen. De e-learnings zijn te volgen vanuit de interne academie. Workshops worden op initiatief van collega’s en bij voldoende deelnemers door het team van #DV4FIT gecoördineerd.

Met het vitaliteitsprogramma #DV4FIT willen we je stimuleren om zelf aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Dat doen we binnen vier pijlers: fysiek, mentaal, voeding en financiën. Voor elk thema hebben we meerdere praktische e-learnings die je bewustwording op een luchtige manier vergroten. Bekijk hier onze vier pijlers.

VERANDEREN IS NIET MOEILIJK ALS HET MAAR LEUK IS

#DV4FIT is een handvat om anders naar je ‘leefstijl’ te kijken. Wat kan beter en waar voel jij je prettig bij. Met #DV4FIT reiken we je gereedschap en ideeën aan waarmee je zelf, of samen met collega’s, aan de slag kunt. Niets moet maar bedenk dat alle beetjes helpen om fit en gezond te blijven of te worden. Jij bepaalt zelf waar de accenten liggen maar doe mee!

Collega's dagen je uit

Een sportmaatje is zo gevonden. Via apps en regionale initiatieven weten collega’s dat samen sporten zorgt voor meer motivatie, plezier en succes. Er zijn clubjes die fietsen, hardlopen of wandelen maar ook yoga is populair. En daarnaast zijn er ook hockey- en voetbalteams en is er een drakenbootrace. Werk je bij Dura Vermeer? Bekijk dan de Academie of neem contact via het mailadres van #DV4FIT als je bij een van de initiatieven wilt aansluiten.

Fietsen met Dura Vermeer.

En natuurlijk hebben wij ook een hockeyteam.

ONZE PARTNERS VOLANDIS EN ZORG EN ZEKERHEID

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid en kennis en adviescentrum Volandis ondersteunen onze gezonde initiatieven. Hieronder lees je daar meer over. 

VOLANDIS

Volandis richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid. Als je niet goed weet hoe je klachten moet aanpakken kan een Dia-adviseur je verder helpen. Een tweetal DIA-adviseurs van Volandis is er speciaal voor jou en ook op de hoogte van de mogelijkheden binnen het #DV4FIT programma. Peggy Wolfgang en Karin Bruineman zijn op dinsdag en donderdag bereikbaar via 0341-499299 of diawerknemer@volandis.nl. Op andere werkdagen is Volandis ook bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer en email-adres.

ZORG EN ZEKERHEID

Wij hebben een collectieve zorgverzekering afgesloten met Zorg en Zekerheid. Door deze gezamenlijke afspraak kan Zorg en Zekerheid medewerkers van Dura Vermeer een scherpe premie en uitstekende polisvoorwaarden aanbieden. Maar de rol als zorgverzekeraar houdt meer in dan dat: zo adviseert Zorg en Zekerheid ons met het vitaliteitsbeleid voor alle medewerkers. Zo bouwen wij samen aan een vitale organisatie, waarin jij zelf de regie hebt. Op zorgenzekerheid.nl/duravermeer lees je alle voordelen van een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Facilitaire Bedrijven / Bouw & Vastgoed / Infra

Ruud Figee

Programmamanager #DV4FIT Regio Heel Nederland
Ruud Figee