Event kalender

Wij zien je graag bij onze events!

Dit jaar zijn we weer regelmatig aanwezig op diverse events. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onderstaande events en ontmoet ons daar!

Wil je eerst meer informatie over één van de events? Neem dan contact op met Rianne Vooges. Zij vertelt je er graag meer over!

Wij zien je graag bij onze events!

Presentatie

Praktijkdag & Careerevent Bouwkunde Hogeschool Rotterdam

donderdag, 22 maart 2018
Volledig in festivalstijl vind ook dit jaar weer de Praktijkdag & Careerevent bouwkunde plaats, mét Dura Vermeer. 
meld je aan

BOSS Business Tour

vrijdag, 23 maart 2018
Als hoofdsponsor verwelkomen wij de studenten van BOSS met een interessante case en natuurlijk de traditionele afsluitende borrel.
meld je aan
Presentatie

Business at University (BAU)

woensdag, 28 maart 2018
Een van de kerntaken van Student Gezelschap Stylos is het verbinden van student en praktijk. BAU is hier het perfecte voorbeeld van.
meld je aan
Inhousedag

Relatiedag - Circulariteit & Samenwerken

dinsdag, 10 april 2018
Ben jij geprikkeld door het thema circulariteit en denk je graag mee over duurzame bouwoplossingen? Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan dit exclusieve event.
meld je aan
Presentatie

Mix & Match Alkmaar

vrijdag, 20 april 2018
In samenwerking met Ondernemend Alkmaar en studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar wordt ook dit jaar weer het Mix&Match event georganiseerd.
meld je aan
Presentatie

BOSS Real Estate Career Day

woensdag, 25 april 2018
Tijdens het grootste Real Estate event voor studenten van de Benelux presenteert Dura Vermeer zich met een breed scala aan interactieve activiteiten.
meld je aan
Presentatie

Nervi Bedrijvendag op Hogeschool Windesheim

woensdag, 16 mei 2018
Studenten Bouwkunde, Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit en Civiele Techniek zijn van harte welkom om met onze collega's in gesprek te gaan.
meld je aan
Workshop

Techniek op Hakken

donderdag, 07 juni 2018
Wij geloven in de kracht van diversiteit en werken we er hard aan om het aandeel vrouwen in de bouw en infrastructuur te vergroten.
meld je aan