EVA Vrouwennetwerk

Bij Dura Vermeer geloven we oprecht in de kracht van diversiteit en werken we er hard aan om het aandeel vrouwen in de bouw en infrastructuur te vergroten. Mede om die reden hebben we EVA opgericht. EVA is ons vrouwennetwerk dat als doel heeft het aantrekken en behouden van vrouwen op management- en lijnfuncties en het aandeel vrouwelijke topprofessionals bij Dura Vermeer te vergroten. Bij ons vind je hoogopgeleide vrouwen in alle lagen van de organisatie en ja dat mogen er zeker meer zijn.

Wat doet EVA?

EVA is in 2016 opgericht en bestaat nu uit een dertigtal vrouwelijke leden uit de hele organisatie. Het driekoppige bestuur organiseert bijeenkomsten, nodigt gastsprekers uit, adviseert de Raad van Bestuur en de afdeling HR hoe het aandeel vrouwen in de bouw(top) te vergroten en verzamelt en monitort data en statistieken (ambities, doorstromingswensen, kansen en uitdagingen). EVA wil daarnaast inspireren, de krachten bundelen en een kennispool zijn voor onderlinge ontmoeting en versterking.

Jij,  EVA en Dura Vermeer?

Voel jij je aangesproken door Dura Vermeer, deel je onze mening over diversiteit en spreekt een initiatief als EVA jou aan? Bekijk de vacatures op onze website en wordt een collega.

Meld je aan

Ben je een doorzetter, heb je talent en heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij Dura Vermeer? Bekijk ons actuele aanbod en laat zien wat je kan. Na je aanmelding nemen we snel contact met je op.