Op naar de top-3 van vernieuwers

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Van engineering tot een scala aan services. We willen vernieuwen op al die gebieden. En daar gaan we als team aan werken. Onze mensen van nu, onze collega’s van straks.

Dankzij 160 jaar ervaring hebben we een stevig fundament, waarop we verder kunnen bouwen. Onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top-3 van vernieuwers binnen onze sector.

Uiteraard blijven we trouw aan onze historie. We zijn een familiebedrijf dat goed voor zijn werknemers zorgt. Met saamhorigheid als belangrijke pijler. Dat merk je direct als je binnenkomt. Vanaf dag één ben je meer dan welkom.

Groot bedrijf met grote ambities

Dura Vermeer heeft ruim 2500 medewerkers. Omzet: meer dan een miljard euro. Met kernwaarden die in beton gegoten zijn.

Veranderingen zijn kansen

De concurrentie in de bouw neemt toe. Maar ook de technologische vooruitgang maakt het noodzakelijk om steeds sneller te schakelen. Bij Dura Vermeer anticiperen we daarop. En leggen we de focus op innovatief projectmanagement. We gaan in zee met de allerbeste mensen. Mensen zoals jij. Die willen uitblinken bij een echte vernieuwer.

Succes heb je samen

We gaan het liefst een solide samenwerking met klanten aan. Beleggers investeren in ons met het oog op de lange termijn. En medewerkers hebben het prima naar hun zin. Dura Vermeer is van de stabiliteit. Van de continuïteit. Van de structurele topprestaties.

Altijd een stapje extra

De wil om samen te werken. Om mee te denken. Om net dat stapje extra te zetten en verwachtingen te overtreffen. Ook dat zie je terug als je bij ons aan de slag gaat. We worden ‘gentleman bouwers’ genoemd. We luisteren naar opdrachtgevers en respecteren deadlines. We ronden projecten altijd af, ook al is dit wel eens in ons nadeel. Afspraak is afspraak.

Trouw blijven aan jezelf

Als je een nieuwe stap wilt zetten, mag je nooit vergeten waar je vandaan komt. Dura Vermeer hecht aan haar historie. De saamhorigheid, de team-spirit, het samen vieren van successen, het samen leren van gemaakte fouten, nooit de mens achter de medewerker vergeten, de collegialiteit…. het heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn. En wat we meenemen naar de toekomst.

Bekijk onze vacatures

Projectleider Woningbouw Cruquius

Projectleider Woningbouw

Projectleiding | Bouw en Vastgoed

stagiair(e) Civiele Techniek in Flevoland Almere

stagiair(e) Civiele Techniek in Flevoland

Stage / Afstuderen | Bouw en Vastgoed

Senior Constructeur Kunstwerken 's-Hertogenbosch/ Hoofddorp

Senior Constructeur Kunstwerken

Ontwerp / Advies / Engineering | Infra

Kostendeskundige Cruquius

Kostendeskundige

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Bouw en Vastgoed