Welkom bij de familie

Als Dura Vermeer willen we graag onze normen en waarden overbrengen aan onze (nieuwe) medewerkers. Als medewerker van Dura Vermeer heb je een hoop rechten, maar we verwachten ook wel wat van je. Het maakt niet uit of je bij Dura Vermeer komt werken als projectdirecteur, betonvlechter of directiesecretaresse, er zijn een aantal zaken die iedereen zou moeten weten. In een serie van zeven korte video’s gaan we in op wat er bij ‘Werken bij Dura Vermeer’ zoal komt kijken.

OVER DURA VERMEER

We vertellen je graag wat meer over onze organisatie en wat je zoal van ons kan verwachten.

VEILIGHEID

Werken in de bouw is niet zonder risico. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw werk zo veilig mogelijk te maken, daar vertellen we je graag meer over.

INTEGRITEIT

Integer werken, dat is toch heel normaal? Maar wanneer is iets niet langer integer en hoe ga je daar mee om? Wat zijn grijze gebieden? We zijn benieuwd naar jouw mening.

LIFE SAVING RULES

Tien regels die je leven kunnen redden. Waar kan je ze vinden? Waarom zijn ze zo belangrijk? We geven je graag wat meer inzicht in onze manier van werken.

DUURZAAMHEID

We doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken en we worden er iedere dag beter in. Maar de grootste kans tot verbetering (en jouw kans om aan onze duurzaamheidsambities bij te dragen) zit misschien niet in de hoek die je verwacht.

AAN DE SLAG

Ga je bij ons aan de slag? Gefeliciteerd en welkom! Dan heb je vast vragen over wat je waar kan vinden en bij wie je met je vragen terecht kan. Wij geven je alvast een paar handvatten.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wij hebben het vaak over het ‘waarmaken van ambities’. Daar bedoelen we ook jouw persoonlijke ambities mee. Cursussen, trainingen en opleidingen zodat jij nóg beter wordt in je werk. We horen graag waar jouw ambities liggen.

Bekijk onze vacatures

Projectvoorbereider Hoofddorp

Projectvoorbereider

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Infra

Senior werkvoorbereider Hengelo

Senior werkvoorbereider

BIM / Werkvoorbereiding / Calculatie | Bouw en Vastgoed

Strategisch inkoper Utrecht

Strategisch inkoper

Supplychain / Inkoop | Bouw en Vastgoed

Strategisch inkoper onderhoud, renovatie en transformatie Rotterdam

Strategisch inkoper onderhoud, renovatie en transformatie

Supplychain / Inkoop | Bouw en Vastgoed