Bouw jij mee aan onze toekomst?

Dat we gaan voor technologie, duurzaamheid en innovatief projectmanagement, dat weten we wel. Maar hoe ervaar je dat als trainee?

Onze traineeships zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en die tot de grote vernieuwers binnen de bouw wil behoren, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw & Vastgoed of Infra.

Talent is een eerste vereiste voor je traineeship. Maar we beoordelen je ook op een ’go that extra mile’ mentaliteit, ambitie en teamplayerskills.

In twee jaar tijd leer je de volle breedte van ons bedrijf kennen. Het sleutelwoord is ’mee’. Meedenken, meewerken, mee-ontwikkelen. Zodat we straks niet om je heen kunnen als BIM engineer, projectorganisator, tendermanager, projectleider, uitvoerder, kostendeskundige of calculator.

Je gaat straks aan baanbrekende opdrachten werken. Maar we hebben ook al veel moois op onze naam staan. Nieuwsgierig? Bekijk hier een selectie van projecten waar we trots op zijn.

Meld je aan

Heb je talent en ben je er klaar voor om de beste stap naar je toekomst te zetten? Laat zien wat je kan en meld je hier aan voor een traineeship. Staat er niets open wat bij jou aansluit? Informeer hier voor een traineeship bij Bouw & Vastgoed. Meer interesse in een traineeship bij Infra? Meld je dan hier aan. Na je aanmelding nemen we snel contact met je op.

Bekijk onze vacatures

Afstudeerstage: BIM civiel/wegen Cruquius

Afstudeerstage: BIM civiel/wegen

Stage / Afstuderen | Infra

Trainee Bouw en Vastgoed Cruquius

Trainee Bouw en Vastgoed

Trainee | Bouw en Vastgoed

Stagiair(e) Unilever Foods Innovation Center Wageningen

Stagiair(e) Unilever Foods Innovation Center

Stage / Afstuderen | Bouw en Vastgoed

Stagiair(e) Calculatie Hengelo

Stagiair(e) Calculatie

Stage / Afstuderen | Bouw en Vastgoed