Vorige

Vrouwen-netwerk EVA

Bij Dura Vermeer geloven we oprecht in de kracht van diversiteit en werken we er hard aan om het aandeel vrouwen in de bouw en infrastructuur te vergroten. Mede om die reden hebben we EVA opgericht. EVA is ons vrouwennetwerk dat als doel heeft het verbinden, versterken en ontwikkelen van vrouwen op management- en lijnfuncties en het aandeel vrouwelijke topprofessionals bij Dura Vermeer te vergroten. Bij ons vind je hoogopgeleide vrouwen in alle lagen van de organisatie en ja dat mogen er zeker meer zijn.

WAT DOET EVA?

EVA is in 2016 opgericht en bestaat nu uit een zestigtal vrouwelijke leden uit de hele organisatie. Het vierkoppige bestuur organiseert bijeenkomsten, nodigt gastsprekers uit, adviseert de Raad van Bestuur en de afdeling HR hoe het aandeel vrouwen in de bouw(top) te vergroten. EVA wil daarnaast inspireren, de krachten bundelen en een kennispool zijn voor onderlinge ontmoeting en versterking bijvoorbeeld door middel van coaching en intervisie.

JIJ,  EVA EN DURA VERMEER?

Voel jij je aangesproken door Dura Vermeer, deel je onze mening over diversiteit en spreekt een initiatief als EVA jou aan? Bekijk de vacatures op onze website en wordt een collega.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Joyce van Triet

Projectontwikkelaar Regio Zuid-Holland, Regio Noord-Brabant
Joyce van Triet
Bouw & Vastgoed

Yolanda van Rijswijk

Adjunct directeur Regio Heel Nederland
Yolanda van Rijswijk