Bouw en Vastgoed

Dura Vermeer Bouw Midden West BV

Contactgegevens

  • Bezoekadres Spaarneweg 31 2142 EN Cruquius
Bekijk vacatures

Dura Vermeer Bouw Midden West BV

Waarde toevoegen en verwachtingen overtreffen. Dat is wat wij willen voor onze klanten. Wij gaan voor de beste prijs én het beste plan. Het beste betekent voor ons vernieuwend, duurzaam en klantgericht.

Bij ons werken ambitieuze en talentvolle mensen

Dura Vermeer Bouw Midden West is een netwerkorganisatie gestructureerd rond projecten en contracten. Onze cultuur is ambitieus en klantgericht. Een cultuur gebouwd op kennisdeling, prestatie, verantwoordelijkheid en aanspreekbaarheid.

Een diverse organisatie

Met 170 vrouwen en mannen zijn wij een flinke en diverse organisatie, een met een heersende no-nonsense-mentaliteit. We stropen de mouwen op, realiseren projecten waar je “u” tegen zegt en verliezen nooit de mens uit het oog. Jong, oud, technisch en commercieel. Het loopt hier allemaal rond en maakt het beste in elkaar los. De werkweek sluiten we gezamenlijk af met een borrel en verjaardagen vieren we met taart.

Kansen

Lang verhaal kort: er liggen volop kansen. Aan jou om ze te pakken. Voorwaarde is dat je de ambitie hebt om toonaangevend te bouwen of ontwikkelen. Om mee te denken met opdrachtgevers. Om altijd dat stapje extra te zetten zodat het beste resultaat wordt bereikt. En, je moet plezier hebben in je werk. Dat is eigenlijk het allerbelangrijkste.

Dat we de verwachtingen van onze klanten vaak overtreffen, dat weten we wel. Maar wat kan jij?