Bouw en Vastgoed

Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West BV

Contactgegevens

  • Bezoekadres Computerweg 10 3542 DR Utrecht
Bekijk vacatures

Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West BV

Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West is specialist in het renoveren van (sociale) woningen en ander vastgoed. Een mooi actueel project: de transformatie van een kantoorpand tot hotel. Ook hier geven we nieuw leven aan de levensduur van een gebouw. En dat geeft ons werk een belangrijke maatschappelijke dimensie. Ook komen we letterlijk bij de mensen thuis. Zoals momenteel in Breda, waar we een heel flatgebouw in één keer onder handen nemen.

Mooie mix

Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Midden West telt meer dan zeventig medewerkers. Er lopen werkvoorbereiders, uitvoerders en projectmanagers tussen. Maar zeker ook echte doeners, de collega’s op de bouwplaats die onze plannen realiseren. Al met al een mooie mix. Eén ding hebben we hoe dan ook gemeen: we willen samen het beste resultaat bereiken voor de klant.

klant verrassen

Samenwerken hebben we hoog in het vaandel staan. Niet alleen tussen collega’s onderling, we ontwikkelen en bouwen tegenwoordig ook echt samen met de klant. Co-making noemen we dat. Ook zetten we in ieder project dat stapje extra voor de klant. Die ene actie of dat gebaar waardoor de klant denkt: ‘Hé, dat had ik niet verwacht, dat is een toffe club’.

Nieuwe kantoor

Ook het nieuwe kantoor is zo optimaal mogelijk ingericht om samenwerken te stimuleren. Veel open ruimtes, een bibliotheek, een scala aan vergaderzalen en genoeg ruimte om je projectteam te ontmoeten en verbinden. Plus dat het best hip is. Van wiebelstoelen tot fietsstoelen. Van sta-bureaus tot grote schermen aan de muren.

nieuwsgierig?

Het gaat goed en we zijn op zoek naar manieren om de organisatie uit te breiden. Vandaar dat we graag kennismaken met kandidaten die nieuwsgierig zijn, proactief opereren en vooral de klant weten te verrassen. Verliesgevende projecten – da’s niks voor jou. Klanten, bewoners en eindgebruikers blij maken dan weer wel. Dat doe je het liefst geholpen door slimme innovaties. Samen met ons team en met de klant.

Dat we een specialist zijn in renovatie en onderhoud, dat weten we wel. Maar wat kan jij?