Vorige

Activiteit Hier is de toekomst

De wereld is in transitie, er komen steeds meer nieuwe vraagstukken, waarvoor hele nieuwe antwoorden nodig zijn. Hoe ziet onze toekomst er daarmee uit? Het is vaak lastig hier een voorstelling van te maken.

De verbinding tussen gebouw, mens en omgeving staat in een woonwijk centraal. Om gelukkig en gezond te kunnen wonen en leven, zijn duurzame gebouwen nodig. Dat is duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Dankzij onze jarenlange expertise en slimme financieringsoplossingen zorgen we ervoor dat gebruikers op een betaalbare manier gelukkig en gezond kunnen leven.

Hier is de Toekomst.

CO2-reductie door duurzaam bouwen

Dagelijks realiseren we ons dat de impact van onze bouwactiviteiten op het milieu groot is. Ons doel is het afbouwen van onze bijdrage aan klimaatverandering door het beperken van de CO2 van onze activiteiten en het sluiten van de kringloop. Hierin kijken we niet alleen naar ons zelf, ook onze partners nemen wij hierin mee. Alleen gaan we sneller, maar samen komen we verder. Want alleen samen maken we de grootste impact.

Circulair

Door de grote aanspraak die de bouwsector doet op grondstoffen, worden veel grondstoffen schaarser. Wij hebben ons als doel gesteld om onze bijdrage aan de uitputting van grondstoffen af te bouwen, door zoveel mogelijk materialen te gebruiken die opnieuw kunnen groeien óf hergebruik van materialen die reeds in de kringloop zijn.

CO2 reductie

Voor de gevel van de plint is speciaal triple glas gebruikt dat ervoor zorgt dat het gebouw energiezuinig is.

Hernieuwbare grondstoffen gebruiken

Daarbij is veel gebruikgemaakt van gerecycled materiaal, zoals het tapijt en meubilair.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.