Vorige

Modulair bouwen, beter wonen. WILLEM®

Modulaire conceptwoning

WILLEM is de modulaire conceptwoning van Dura Vermeer. Meer in minder tijd en meer voor minder kosten. Want het huis staat er van start tot sleutel in 10 werkweken en biedt meer gebruiksoppervlakte binnen dezelfde buitenmaten. Hij is er niet alleen snel, hij staat ook echt als een huis. De ‘bodemplaat’ is steeds hetzelfde, maar elke WILLEM is anders opgebouwd. Uit kant-en-klare bouwlijnen, architectuurstijlen, energieconcepten en standaard plattegronden stel je de ideale WILLEM samen.

WILLEM maakt plannen voorspelbaarder, de footprint lager en zorgt voor een integrale wijkaanpak. Bovendien veroorzaakt het veel minder lang overlast voor de buurt tijdens de bouw. In een recordtijd kan er met WILLEM een nieuwe woonbuurt ontwikkeld worden.

SNEL

WILLEM kan er van begane grond tot oplevering in 10 werkweken staan. Door modulair te bouwen, bouw je ook voorspelbaarder. Zo haal je je planning altijd, met minder kosten en minder gedoe.

SLIM

Alle modules van WILLEM lopen in de fabriek op rolletjes, waardoor je op de bouwplaats snel klaar bent. Compleet met leiding- en elektriciteitswerk. Bovendien haal je uit dezelfde buitenmaten ook nog eens meer m².

SCHOON

WILLEM houdt de bouwplaats klein en clean: met minder afval, minder transport en CO2-uitstoot én minder personeel. Door de korte bouwtijd hebben omwonenden minder last en zijn buurtbewoners enthousiast.

SPECIAAL

Met WILLEM kun je alles maken. Neem de vloerplaat als basis en de bekendste beukmaten als kaders. Daarbinnen ben je vrij en maken we verschillende prefab woningtypen op maat voor jouw project.

WILLEM

in Maassluis

WILLEM

In Vlaardingen

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Denise Bexkens

Projectmanager Klant & Markt Regio Heel Nederland, Regio Zuid-Holland
Denise Bexkens