Vorige

Stage bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Direct naar:

HÉ TOPPER! KOM OOK STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN! 

Op zoek naar een stage of afstudeerplek? Je bent van harte welkom bij Dura Vermeer Bouw Midden West in Cruquius. We kunnen jouw hulp goed gebruiken bij onze projecten in gebiedsontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie.  

Stage lopen betekent niet alleen meekijken. Je bent volwaardig lid van het groengele team en krijgt te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt uitgedaagd en krijgt daarmee de kans jezelf te ontwikkelen. Wij helpen jou de theorie in de praktijk te brengen en andersom vinden wij het ook leuk iets van jou te leren. Jouw beloning hiervoor is een aantrekkelijke stagevergoeding. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden en hopelijk zien we elkaar snel! 

Variatie en vrijheid

Veel variatie in werkzaamheden, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent de ontwikkelende bouwer van je eigen toekomst! Vertel ons waar jij aan wil werken en we geven samen je ontwikkelplan vorm!

Persoonlijke aandacht

Een warm welkom en uitgebreide persoonlijke begeleiding door een ervaren collega met veel vakkennis die jou de kneepjes van het vak wil leren. Je wordt uitgedaagd en krijg je de kans om eigen ideeën te initiëren en uit te voeren.

Te gekke collega’s

Een fijne werksfeer met leuke collega’s waar je écht onderdeel bent van ons groengele team, waarbij je gebruik mag maken van de diversiteit en de kennis van je directe collega’s.

Flexibele stageperiodes

Jij flexibel, wij flexibel. Wij hanteren geen vaste instroommomenten. Laat tijdens de kennismaken weten wat je wensen en behoeften zijn en wij passen ons aan.

Werken in waardestromen

We werken in waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Dat wil zeggen dat we geen klassieke afdelingen hebben, maar in interdisciplinaire projectteams werken.

Onvergetelijke ervaring

Wij creëren plekken die een goed gevoel geven, waar gezondheid voorop staat, je met plezier kunt leven en de gemeenschap het middelpunt van alles is. Hoe gaaf is het als jij hier onderdeel van kan zijn?

Stage lopen betekent niet alleen meekijken. Je bent volwaardig lid van het groengele team!

Een stagedag op de bouw met alle medestagiaires kan natuurlijk ook niet ontbreken!

WELKE STUDIES ZIJN GESCHIKT? 

De meeste stagiairs bij Dura Vermeer Bouw Midden West volgen een: 

➔ MBO-studie (bouwkunde) 

➔ HBO-studie (bouwkunde, built environment, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed & makelaardij) 

Uiteraard zijn naast de bouwkundige studies ook andere studies welkom, zoals logistiek, economie, bedrijfskunde, milieukunde, veiligheid, ICT, HR, marketing en communicatie. Wij hebben regelmatig stage- en afstudeerplekken! 

IN WELK VAKGEBIED KAN IK STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN? 

Bijna overal! Dit zijn onze meest populaire vakgebieden voor stage of afstuderen: 

➔ BIM engineering (werkvoorbereiding)

➔ BIM modelleren

➔ Binnen het uitvoeringsteam op een project

➔ Calculatie

➔ Projectontwikkeling

➔ Communicatie

➔ HR

'Een sprong in het diepe, waar we veel voor terugkregen'

Het vinden van een stageplek is best spannend. Studenten Sjoerd Deuling en Dani Schneider hebben dat zelf mogen ervaren. Inmiddels hebben zowel Sjoerd als Dani hun stageperiode bij Dura Vermeer Bouw Midden West erop zitten. Samen delen zij hun ervaring. 

Lees de ervaringen van Sjoerd en Dani

WAAR KOM JE TERECHT? 

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer met ruim 250 enthousiaste collega’s. Wij zijn onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Onze ambitie is groot en met veel enthousiasme ontwikkelen en bouwen we gezonde en fijne leefomgevingen, waar mensen zich thuisvoelen. Bouw jij mee aan de duurzame samenleving van morgen? Bij ons kun je laten zien hoe uniek je bent, wat je kan en samen maken we het waar!  

Als stagetopper van Dura Vermeer Bouw Midden West krijg jij de kans om een echte bijdrage te leveren aan onze buitengewone projecten. Benieuwd wat wij zoal doen? 

Lees meer over Dura Vermeer Bouw Midden West

DIT IS WEL WAT VOOR MIJ! EN NU? 

Geïnteresseerd? Superleuk! Wij hebben regelmatig vacatures open staan voor stage- en afstudeerplekken. Het enige wat je hoeft te doen is solliciteren. Bekijk hieronder onze vacatures. Wij verwelkomen je graag bij ons in de Cruuq. 

Openstaande vacatures:

Wij hebben op dit moment stageplekken bij de volgende afdelingen:
- Werkvoorbereiding (meeloopstage)
- Uitvoering (meeloopstage)
- Projectmanagement (meeloopstage of afstudeeronderzoek)
- Calculatie (meeloopstage)
- Veiligheid (meeloopstage)
- Duurzaamheid (afstudeeronderzoek)
- BIM/Digitaal bouwen (meeloopstage)
- Verbetermanagement (meeloopstage of afstudeeronderzoek)
- Service & onderhoud (meeloopstage) 


Ben je geïnteresseerd in een van deze stageplekken? Lees hier meer en neem contact op met onze recruiter Stephanie de Breuk. Onderaan de pagina vind je haar contactgegevens.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT? 

Dat vinden wij heel jammer, echter staat onze deur altijd open! We komen graag in contact voor een vrijblijvende kennismaking, dan kunnen we bij toekomstige vacatures kijken of je een goede match bent. E-mail Maartje hieronder en de rest gaat vanzelf. Klinkt goed toch?  

Je kunt ook deze pagina in de gaten houden en wie weet ben jij straks 100% onderdeel van ons groengele team! 

Samen maken we het waar, elke dag opnieuw!

EN NA MIJN STAGE?

Wist je dat diverse collega's ook zijn begonnen als stagiair? Er is van alles mogelijk. Veel van onze stagiairs komen terug voor nog een stageperiode of zij kiezen ervoor om na hun studie een traineeship te volgen. Ben je afgestudeerd? Kijk dan eens naar onze traineeships om te ontdekken wat écht bij jou past. 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Sandra Reitsma

HR manager Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Sandra Reitsma
Bouw & Vastgoed

Maartje Ouwehand

HR adviseur Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Maartje Ouwehand