Vorige

Dura Vermeer Haven & Industrie

Volg ons op social
Antarticaweg Rotterdam
Inhoud

  Wie wij zijn

  Botlek Rotterdam
  42 Medewerkers

  Wij zijn een betrokken en ontwerpende partner voor onze klanten en leveren waarde voor iedere klant op eigen wijze. Naast het realiseren van projecten, bieden wij 24/7 service en onderhoud aan. Hierbij handelen wij altijd vanuit onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit doen wij op een duurzame wijze en zo dragen wij bij aan de energietransitie van onze klanten en opdrachtgevers. 

  ACTIEF IN DE MAINPORTS

  Wij zijn actief in de mainports van de Benelux. Van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen tot de havens van Moerdijk, Vlissingen en Terneuzen. Dankzij onze centrale ligging zijn wij altijd snel ter plaatse.

   

  Partner met A. de Reus

  Dura Vermeer Haven & Industrie werkt samen met A. de Reus Aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in werkzaamheden als bodemsanering, grondzuigwerkzaamheden, het bouwrijp maken van terreinen en betonwerkzaamheden.

  Meer over A. de Reus

  kom jij ons team versterken?

  Bij Dura Vermeer Haven & Industrie zijn we op zoek naar nieuwe aanwinsten. We zijn al lange tijd actief in de Rotterdamse haven met een ambitieuze en groeiende club collega's. Samen realiseren we de mooiste projecten. Onze mensen maken al meer dan 168 jaar Dura Vermeer. De kern van ons familiebedrijf.

  Met onze mensen maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Hoe er in ons land wordt gereisd, gewerkt, gewoond en geleefd.  Gedreven door vakmanschap en ondernemerschap brengen we samen ideeën tot werkelijkheid. Daar zijn we trots op. Alles wat we doen, doen we met passie en vanuit onze kernwaarden: veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Iedereen draagt hier, vanuit de eigen rol, direct of indirect, een steentje aan bij.

  werken in de haven & industrie

  BOTLEK ROTTERDAM Regio Zuid-Holland
  Bezoekadres

  Oude Maasweg 2
  3197 KJ Botlek Rotterdam
  Havennummer 4032

  Telefoonnummer 023 752 80 00
  E-mailadres algemeen bedrijfsbureauhi@duravermeer.nl
  E-mailadres facturen facturen.infra@duravermeer.nl
  Bekijk route

  Werken bij Dura Vermeer Haven & Industrie

  Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag!