Vorige

Dura Vermeer Infra Regio Midden

Wie zijn wij

Utrecht Leidsche Rijn

Welkom op de pagina van Dura Vermeer Infra Regio Midden; dé duurzame bouwer in jouw regio. Met jarenlange ervaring in de gehele provincie Utrecht kennen we de regio op ons duimpje. We bouwen met lokale mensen aan de lokale infrastructuur. Samenwerking, transparantie en vernieuwing staan hierbij centraal. We kijken graag mee met de klant, waarbij wij ons continu uitdagen en de vraag stellen of het duurzamer, efficiënter of beter kan.  

Samen maken we het 

We werken in oplossingsgerichte en vooruitstrevende projectteams, vaak in bouwteamcombinatie. Zo combineren we de zorgvuldigheid van de opdrachtgever met onze doelmatigheid. Door op deze manier gezamenlijk op te trekken met strategische partners en klanten, blijven we waarde toevoegen aan de projecten. Ondernemerschap, transparantie en flexibiliteit zijn hierbij essentieel voor het behalen van goede resultaten.  

Op naar Net Zero 

Dura Vermeer Infra Regio Midden vervult een voortrekkersrol op het gebied van duurzaamheid en innovatie. In 2030 moet onze CO2-uitstoot gehalveerd zijn. En per 2050 realiseren we minimaal 90% CO2-reductie, en compenseren we de rest. Dit lukt alleen door er niet alleen over te praten, maar het ook echt te doen. Samen. We zoeken actief de opdrachtgever hierin op. We zetten zo vaak als mogelijk elektrisch materieel in en kijken kritisch naar materiaalgebruik. Ook bedenken we continu de beste duurzame oplossingen en innovaties, zodat we gezamenlijk onze duurzaamheidsambities kunnen waarmaken. 

Meer weten

Nederland verbinden 

Wij helpen mensen op weg naar hun volgende bestemming. Dit doen wij door mensen, locaties, organisaties en hun ambities te verbinden. Als familiebedrijf investeren wij in relaties. Wij geloven in het bouwen van een netwerk van iedereen voor iedereen, omdat je samen verder komt dan alleen. 

Met oog op de toekomst

Wij hebben een positieve maatschappelijke impact op zowel mens als omgeving in ons mooie Nederland. Om dit blijvend te kunnen doen, spelen wij in op de veranderende maatschappelijke behoeftes en technische uitdagingen die door de tijd heen ontstaan. Zodat mensen nog generaties lang veilig, betrouwbaar en met kwaliteit, onderweg kunnen zijn naar hun bestemming. 

Leidsche Rijn Regio Utrecht
Bezoekadres

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht

Bekijk route

Werken bij Dura Vermeer Infra Regio Midden

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!