Vorige

Activiteit Mobiel breken

Puin recyclen

Van puin naar bouwstof

Graag stellen we aan je voor: Urby, onze mobiele breker. Urby is ruim 18 meter lang, weegt 48.500 kilo en kan tot ca. 450 ton puin per uur verwerken tot gecertificeerde bouwstoffen. En dat alles op locatie, duurzame puinrecycling dus!

Tweede leven

Urby geeft puin dat vrijkomt tijdens sloop-en renovatiewerkzaamheden een tweede leven. Hij zet dit direct om in een product, zodat het meteen kan worden toegepast in het (bouw)project. Wel zo duurzaam. Breken op locatie maakt hergebruik mogelijk en behoeft minder transport. Dit zorgt weer voor een lagere CO2-uitstoot en draagt zo direct bij aan zowel onze duurzaamheidsambities als die van onze klanten en partners.

#1

Milieu

Nederland schoon, dat is ons streven. Dit realiseren we door in het hele land bodemverontreiniging van klein tot heel groot en eenvoudig tot complex uit te voeren. Met een hecht, gedreven, sterk team specialisten in alle facetten van het vak, of het nou om de uitvoering, advies of bouwstoffen gaat.

Fietsbrug #2

Kunstwerken

Wij zetten kunstwerken neer waar Nederland nog jaren plezier van heeft. Technische hoogstandjes noemen we dat. Ze zijn altijd een mooie uitdaging die we graag aangaan, geholpen door de laatste innovaties en technieken.

#3

Wegen in Nederland

Asfalt en verhardingen, daar komt een hoop bij kijken. Dat weet je als je aan de wieg hebt gestaan van het op grote schaal introduceren van dit zwarte goud in Nederland.

Slib- en grondbanken #4

Slib- en grondbank Waterweg 

Wij bewerken en verwerken baggerspecie door droging of rijping tot achtergrondwaarde- (Aw), woon- of industriegrond. Niet alleen duurzaam, maar in vele gevallen ook voordeliger.

Asfalteren haven #5

Droge infrastructuur havens

Integrale droge infrastructuurvraagstukken in de Nederlandse mainports zijn ons specialisme. Wij snappen dat betrokkenheid van alle stakeholders cruciaal is voor een veilig en succesvol resultaat.

#6

Fiets oplossingen

Dura Vermeer is specialist in fietspaden, fietsbruggen en fietstunnels. Onze ervaring garandeert snelheid, veiligheid, kwaliteit en minimale hinder voor fietsers.

Onderhoud infrastructuur #7

Assetmanagement mobiliteit

Dura Vermeer stopt niet na het opleveren van een (snel)weg. Wij gaan met asset management voor veilige infrastructuur en beheren en onderhouden een assets daarom van A tot Z.

Expertises

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Expertises

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!