Vorige

Activiteit Mobiel breken

Onze mobiele puinverwerker

Als je 'm nog niet kent, stellen we 'm graag aan je voor: Mobi, onze mobiele puinverwerker. Mobi is 22 meter lang, weegt 68.000 kilo en verwerkt jaarlijks 250 duizend ton puin tot gecertificeerde bouwstoffen.

Van puin naar bouwstof

Mobi geeft puin dat vrijkomt tijdens sloop- en renovatiewerkzaamheden een tweede leven. Hij breekt het in hele kleine stukjes en maakt er zo hoogwaardige secundaire bouwstoffen van. Het mooie van Mobi is dat hij op de bouwlocatie kan worden ingezet. Zo wordt zijn noeste arbeid meteen op het project toegepast. Dit scheelt tijd en kosten en is een stuk duurzamer. 

Kennis maken met onze Mobi? Hij komt graag naar je toe. Neem contact met ons op. 

#1

Milieu

Nederland schoon, dat is ons streven. Dit realiseren we door in het hele land verontreinigingsprojecten van klein tot heel groot en eenvoudig tot complex uit te voeren. Met een hecht, gedreven, sterk team specialisten in alle facetten van het vak, of het nou om de uitvoering, advies of bouwstoffen gaat.

#2

Kunstwerken

Wij zetten kunstwerken neer waar Nederland nog jaren plezier van heeft. Technische hoogstandjes noemen we dat. Ze zijn altijd een mooie uitdaging die we graag aangaan, geholpen door de laatste innovaties en technieken.

#3

Wegen

Asfalt en verhardingen, daar komt een hoop bij kijken. Dat weet je als je aan de wieg hebt gestaan van het op grote schaal introduceren van dit zwarte goud.

#4

Slib- en grondbank Waterweg 

Wij bewerken en verwerken baggerspecie door droging of rijping tot achtergrondwaarde- (Aw), woon- of industriegrond. Niet alleen duurzaam, maar in vele gevallen ook voordeliger.

Asfalteren Theemswegtrace #5

Droge infrastructuur havens

Integrale droge infrastructuurvraagstukken in de Nederlandse mainports zijn ons specialisme. Wij snappen dat betrokkenheid van alle stakeholders cruciaal is voor een veilig en succesvol resultaat.

#6

Fiets- oplossingen

Dura Vermeer is specialist in fietspaden. Onze ervaring garandeert snelheid, veiligheid, kwaliteit en minimale hinder voor fietsers.

#7

Assetmanagement mobiliteit

Dura Vermeer stopt niet na het opleveren van een (snel)weg. Wij gaan voor een veilige infrastructuur en beheren en onderhouden een assets daarom van A tot Z.

Expertises

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Expertises

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Ronald Blok

Adjunct directeur Dura Vermeer Infra Participaties Regio Heel Nederland
Ronald Blok