Vorige
Nieuws

Al drie jaar op rij een Top Employer!

Dura Vermeer heeft voor het derde jaar op rij de titel van Top Employer in de wacht gesleept, uitgereikt door het gerenommeerde 'Top Employers Institute'. Dit prestigieuze certificaat wordt toegekend aan organisaties die zich onderscheiden door hun vooruitstrevende aanpak op gebied van human resources en goed werkgeverschap. We eindigden dit jaar met een totaalscore van 85,15%, een 5,02% verbetering ten opzichte van 2023. 

Bedrijven (wereldwijd) die de naam Top Employer willen dragen, moeten – ieder jaar opnieuw – deelnemen aan een grondige screening. Daarbij dien je als organisatie niet alleen een beschrijving te geven van het beleid, maar ook concreet bewijs te leveren over de voortgang en resultaten op diverse HR-gebieden, zoals talentontwikkeling, talent acquisitie, employer branding en diversiteit & inclusie. Scores van dit jaar worden daarbij vergeleken met voorgaande jaren.  

Dit jaar hebben we als Dura Vermeer een aantal scores aanzienlijk verbeterd, bijvoorbeeld op het gebied van Loopbaanontwikkeling (+19,69%), Leiderschap (+16,13%), Opleiding en Ontwikkeling (+13,67%) en Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie (+12,97%).  

Hester Vervloet, Directeur HR Dura Vermeer Groep, is blij met dit resultaat: “De jaarlijkse certificering als Top Employer draagt eraan bij dat wij continu verder bouwen aan de beste werkomgeving voor onze mensen. Één die voldoet aan de hoogste normen van goed werkgeverschap. Voor Dura Vermeer betekent dit certificaat niet alleen erkenning voor onze gezamenlijke inzet op dit vlak, maar ook een stimulans om te blijven excelleren op alle HR-onderdelen die hieraan bijdragen.”  

Samen met andere collega’s waren Pauline Wagenaar en Gulzar Aslan verantwoordelijk voor het verzamelen van alle benodigde gegevens en bewijslast. De verbeterde scores zijn een mooie waardering én geven weer een goede boost voor het komende jaar: “Als Top Employer blijven we volop inzetten op het creëren van een veilige, duurzame, inspirerende, en vooral prettige werkomgeving voor alle collega’s. Onze certificering motiveert ons om hierin ook het komende jaar weer significante stappen voorwaarts te zetten!”  

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.