Vorige
Nieuws

Dura Vermeer draagt klanten Voedselbank Rotterdam een warm hart toe

Bij Dura Vermeer doen we graag iets terug voor de maatschappij. De gebieden waarin wij ontwikkelen en bouwen laten we niet alleen groener en gezonder achter dan aangetroffen, we leveren regelmatig een bijdrage aan lokale, maatschappelijke initiatieven. Met de feestdagen in het vooruitzicht dragen wij Rotterdammers die het goed kunnen gebruiken een warm hart toe in de vorm van samengestelde kerstpakketten voor Voedselbank Rotterdam.

“Bij Dura Vermeer realiseren wij nieuwbouw waar mensen kunnen wonen en werken. Dat niet iedereen nieuwbouw kan veroorloven, zijn we ons terdege bewust. De klanten van Voedselbank Rotterdam, gelegen nabij onze nieuwbouwprojecten, nemen jaarlijks toe. Dat moet anders, vinden wij. Met de feestdagen in het vooruitzicht dragen wij Rotterdammers, die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een warm hart toe met een door onze collega’s samengesteld kerstpakket”, aldus Raymond de Boer, directeur bij Dura Vermeer.

Door collega's samengesteld kerstpakket

voor de cliënten van Voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam is erg blij met het initiatief van Dura Vermeer: “Door de donatie van deze kerstpakketten zien wij straks vijftig cliënten met overvolle tassen én een lach op hun gezicht terugkeren naar huis. Met een extraatje dat ze goed kunnen gebruiken in deze tijd. In de afgelopen jaren heeft dit uitgiftepunt van de voedselbank zich ontwikkeld tot veel meer dan alleen een afhaallocatie voor voedselpakketten. Het is een ontmoetingsplek waar ervaringen worden uitgewisseld en samen een bakkie pleur gedronken wordt. Ik vind het prachtig dat bedrijven dit inzien en hier hun steentje aan bij willen dragen”, vertelt Suzanne Schuiteman, coördinator bij Voedselbank Rotterdam.

Ontmoetingsplek
Voedselbank Rotterdam is één van de 171 voedselbanken in Nederland, met een regionaal distributiecentrum in het Keilehavengebied en meerdere uitgiftepunten. Eigenaren Sjaak en Clara Sies richtten de voedselbank in 2002 op. Wat begon op kleine schaal, groeide uit tot de grootste voedselbank in Nederland, waarbij in Nederland ruim 6300 huishoudens worden voorzien van een pakket. 

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!