Vorige
Nieuws

Nieuwjaarsontbijt voor de bewoners van zorgcentrum Wiedenhof in Haaksbergen

Bij bouwen rondom locaties welke bewoond worden is lawaai niet altijd te voorkomen. Naast duidelijke communicatie hadden de collega's van Dura Vermeer Bouw Hengelo een idee. In januari werd dit idee in uitvoering gebracht; een nieuwjaarsontbijt voor de bewoners van het Wiedenhof in Haaksbergen. 

Een uitdagende klus

Het oude gebouw voldeed al een tijdje niet meer; te klein, te oud en niet meer efficiënt ingericht. Daarom is gekozen voor sloop en nieuwbouw. Een uitdagende klus omdat dit sloopwerk plaatsvond vlakbij de huiskamers van 50 zorgbehoevende bewoners en medewerkers van Livio, waarin 24 uur per dag zorg wordt verleend. 

Anders dan normaal

De sloop betekende lawaai, vreemden op het terrein en veel verandering. Kortom, dingen die anders liepen dan normaal. Voor mensen zonder beperking al lastig, laat staan voor mensen mét een beperking. Overlast is nooit volledig te voorkomen in dit soort trajecten, wel te verzachten. 

Met een nieuwjaarsontbijt konden de collega's van Dura Vermeer, naast de vele overlast beperkende maatregelen, wat terugdoen voor de bewoners. Daarom stonden 20 medewerkers van Dura Vermeer Bouw Hengelo afgelopen dinsdag klaar om de verschillende huiskamers te voorzien van een feestelijk ontbijt met croissantjes, broodjes en allerlei lekkers van de lokale bakker en supermarkt. Het resultaat; blije gezichten van zowel de bewoners als de medewerkers van Livio én Dura Vermeer. 

Het Dura Vermeer ontbijtteam

Een praatje maken onder het bakken van een eitje

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.