Vorige

PCS Pro

Betaalbaar woongeluk voor iedereen

PCS Pro

  Met conceptuele bouw kunnen we onze woningbouwproductie flink verhogen. Snel, voorspelbaar en kostenefficiënt, zodat we méér aandacht kunnen geven aan het creëren van kwaliteit en waarde voor mens, klimaat en ecologie. Om invulling te geven aan bouwopgaven die er al liggen, maar ook voor het compleet ontwikkelen en bouwen van nieuwe wijken en buurten. Met ons woningconcept PCS Pro leveren wij een bijdrage aan de woningbouwopgave in Nederland.

  PCS Pro (grondgebonden)

  5 vormtypes, in 3 verschillende beukmaten, dus 15 woontypologieën.

  PCS Pro (appartementen)

  3 ontsluitingsprincipes, gebouwen in vorm en beukmaat aanpasbaar (ook hoek-, U- en hof-vorm), tot 7 woonlagen.

  Kwaliteit, snelheid en voorspelbaar 


  PCS Pro is een concept voor het sneller ontwikkelen en bouwen van grondgebonden én gestapelde woningbouw tot 7 woonlagen. Een woningconcept op basis van heldere standaarden en een snel en voorspelbaar proces van ontwerp naar realisatie. PCS Pro-woningen kunnen al binnen 18 weken worden gerealiseerd. Om betaalbaar woongeluk voor iederéén waar te maken, hebben we ons bewezen Pre Choice System samen met de markt verder aangescherpt. Het resultaat is PCS Pro. Een best practice concept: getest en getoetst op alles wat nodig is voor de markt, voor de wet, voor bewoners, beleggers en corporaties.

  Bekijk hieronder de voordelen van PCS Pro:

  Snel en voorspelbaar

  PCS Pro levert maximale tijdwinst op in het proces van ontwerp tot en met oplevering, in combinatie met maximale voorspelbaarheid ten aanzien van het resultaat én de kosten.

  Betaalbaar voor iedereen

  Met PCS Pro kunnen we voor elke levensfase en alle inkomens de geknipte, betaalbare woontypologie(ën) maken (PMC’s), ook de luxe koop.

  Inpasbaar in iedere opgave

  Met PCS Pro hebben we alles in huis om nieuwe wijken en buurten integraal te ontwikkelen, te ontwerpen én te realiseren. Kies en mix diverse bouwlijnen, -stijlen en -elementen.

  Schaalbaar en vormvrij

  PCS Pro combineert alle efficiencyvoordelen van gestandaardiseerde woningbouw met veel flexibiliteit in volumes, beukmaten en architectuur.

  De Sniep, Diemen

  Gestandaardiseerd? Ja. Standaard? Nee.

  Elke context is anders, zowel sociaal als fysiek. Daarom hebben we PCS Pro zo ontwikkeld dat de architectuur, binnen heldere standaard uitgangspunten of spelregels, volledig vrij is. Kijk zelf maar. 

  1
  4

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

  Bouw & Vastgoed

  Dick Boelen

  Directeur Dura Vermeer Vastgoed Regio Heel Nederland
  Dick Boelen
  Bouw & Vastgoed

  Tine-Loes Hemmes

  Adjunct-directeur Vastgoedontwikkeling en Klant & Markt Regio Overijssel, Regio Gelderland, Regio Drenthe, Regio Flevoland, Regio Friesland, Regio Groningen
  Tine-Loes Hemmes
  Bouw & Vastgoed

  Marijke Nas

  Statutair Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
  Marijke Nas
  Bouw & Vastgoed

  Rob Tummers

  Directeur Klant, Markt & Maatschappij Regio Zuid-Holland
  Rob Tummers
  Bouw & Vastgoed

  Robert-Paul Jansen

  Ontwikkelmanager Regio Noord-Brabant, Regio Zeeland, Regio Limburg
  Robert-Paul Jansen