Vorige
Het Dura Vermeer Inspiration Centre

Moderne werkomgeving op een centrale plek.

Utrecht
05-2019 - 06-2020
Bouw & Vastgoed

Dura Vermeer transformeert naar een netwerkorganisatie. Dit is ook de gedachte achter het Inspiration Centre. Langs de A2 bij Utrecht bouwt Dura Vermeer het Dura Vermeer Inspiration Centre. Dit duurzame en zoveel mogelijk circulair gebouwde nieuwe pand biedt vanaf medio volgend jaar onderdak aan kantoorpersoneel van vier werkmaatschappijen en aan showroom Thuis, waar huizenkopers hun meerwerk kunnen uitkiezen.

Netwerkorganisatie

En moderne werkomgeving op een centrale plek in het land, waarin op een eigentijdse manier met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders kan worden samengewerkt.

Duurzaamheid

Zo wordt o.a. het gebouw volledig gasloos, krijgt energiezuinige verlichting en energie wordt opgewekt door PV-panelen op het dak.

Met dit nieuwe kantoorgebouw creëert Dura Vermeer een moderne werkomgeving op een centrale plek in het land, waarin op een eigentijdse manier met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders kan worden samengewerkt. In de middensectie van het gebouw kunnen alle gebruikers samenkomen.

Dura Vermeer Bouw Midden West heeft de realisatie van dit nieuwe kantoor in eigen ontwikkeling. Het Dura Vermeer Inspiration Centre is een ontwerp van MONK Architecten en krijgt een vloeroppervlak van 7429 vierkante meter.

Circulair bouwen

Deze nieuwe blikvanger wordt duurzaam en zoveel mogelijk circulair gebouwd. Het gebouw wordt bijvoorbeeld volledig gasloos, krijgt energiezuinige verlichting en energie wordt opgewekt door PV-panelen op het dak. Het middengebied krijgt een groen dak voor biodiversiteit, luchtzuivering en een groene kantoorbeleving voor de medewerkers. Ook wordt het gebouw voorzien van waterzuinige toiletten en douches. Waar mogelijk worden bouwmaterialen gebruikt afkomstig uit eigen sloopprojecten.

Medio 2020 kan het personeel haar nieuwe kantoorpand betrekken en kunnen de eerste woningkopers terecht in showroom Thuis.

Nieuwe blikvanger

Langs de A2 bij Utrecht bouwen wij het Dura Vermeer Inspiration Centre.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.