Vorige
Het Dura Vermeer Inspiration Centre

Moderne werkomgeving op een centrale plek.

Utrecht
05-2019 - 06-2020
Bouw & Vastgoed

Langs de A2 in Utrecht staat het Dura Vermeer Inspiration Centre. Een multifunctioneel gebouw van ca. 7.500 m2 waarin verbinden, ontmoeten en samenwerken centraal staat. Met elkaar, met klanten, met kopers, met opdrachtgevers, met partners - iedereen is welkom. Dit duurzame en zoveel mogelijk circulair gebouwde nieuwe pand biedt daarnaast onderdak aan kantoorpersoneel van vier werkmaatschappijen en aan showroom Thuis, waar huizenkopers hun meerwerk kunnen uitkiezen.

Netwerkorganisatie

Een moderne werkomgeving op een centrale plek in het land, waarin op een eigentijdse manier met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders kan worden samengewerkt.

Duurzaamheid

Het gebouw is volledig gasloos, heeft energiezuinige verlichting en de energie wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak.

Het Dura Vermeer Inspiration Centre faciliteert in iedere ruimte een optimale digitale werkomgeving. Een omgeving waarin creativiteit ontstaat, ideeën opbloeien en je gebruik kan maken van specifieke AR-VR- en BIM-ruimtes.

Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Midden West heeft de realisatie van deze moderne werkplek op haar naam staan. Het Dura Vermeer Inspiration Centre is een ontwerp van MONK Architecten.

Nieuwe blikvanger

Langs de A2 in Utrecht floreert het Dura Vermeer Inspiration Centre.

Het DVIC is duurzaam en zoveel mogelijk circulair gebouwd. Het gebouw is volledig gasloos, krijgt energiezuinige verlichting en energie wordt opgewekt door PV-panelen op het dak. Het middengebied heeft een groen dak voor biodiversiteit, luchtzuivering en een groene kantoorbeleving voor de medewerkers. Ook is het gebouw voorzien van waterzuinige toiletten en douches. Daarbij is een deel van het bouwmateriaal afkomstig uit eigen sloopprojecten.

Download hier de case-study.

1
7

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.