Vorige

EVA: Voor en door vrouwen

Het streven van Dura Vermeer is om een organisatie te zijn die de samenleving weerspiegelt. Een mix van culturen, opleidingen, achtergronden én een mix van mannen en vrouw.  Bij Dura Vermeer geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie en werken we er hard aan om de verhouding man/vrouw in de bouw en infrastructuur meer gelijk te krijgen. EVA is binnen Dura Vermeer een actief netwerk voor en door vrouwen, die elkaar inspireren en zich richten op diversiteit. Het doel van EVA is het versterken van het aanwezige vrouwelijk talent en persoonlijk leiderschap. Dit wordt gedaan vanuit de kernwaarden: verbinden, versterken en ontwikkelen. Om de organisatie te versterken, stimuleert EVA het behoud en de doorgroei naar seniorniveau van de huidige vrouwen. Dit draagt ook bij aan het aantrekken van nieuwe vrouwelijke collega’s en bovenal, aan het werkplezier!

WAT IS EVA?

EVA is in 2016 opgericht en bestaat uit circa 110 leden uit de hele organisatie. Het bestuur van EVA organiseert samen met de leden diverse landelijke bijeenkomsten waarbij inspirerende gastsprekers of workshops centraal staan. Daarnaast worden er ook lokale events georganiseerd, zoals netwerkborrels of deelname aan beurzen of evenementen. Het EVA-bestuur verbindt en kijkt continu naar mogelijkheden hoe het aandeel vrouwen in de bouw(top) vergroot kan worden. Gemengde teams presteren nu eenmaal beter, daar geloven wij in!

JIJ,  EVA EN DURA VERMEER?

Voel jij je aangesproken door Dura Vermeer, deel je onze mening over diversiteit en spreekt een initiatief als EVA jou aan? Bekijk de vacatures op onze website en word een collega.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Joyce van Triet

Projectontwikkelaar Regio Zuid-Holland, Regio Noord-Brabant
Joyce van Triet
Bouw & Vastgoed

Tine-Loes Hemmes

Adjunct-directeur Vastgoedontwikkeling en Klant & Markt Regio Overijssel, Regio Gelderland, Regio Drenthe, Regio Flevoland, Regio Friesland, Regio Groningen
Tine-Loes Hemmes