Vorige

Ontmoet je toekomstige collega's

Ontmoet Raymond

Raymond Bosman (53 jaar), uitvoerder bij Dura Vermeer, heeft een passie voor renovatieprojecten. Van oude materialen weer iets moois maken: dat is waar hij ‘s morgens zijn bed voor uitkomt. Benieuwd naar het verhaal van Raymond? Bekijk hieronder de video. 

Lees zijn blog

Ontmoet jitske

Toen Jitske Nijstad (26) bijna klaar was met haar studie bedrijfskunde liep ze stage bij een bouwbedrijf. Daar ontdekte ze dat haar hart sneller ging kloppen van werken met haar handen. In het traineeship van Dura Vermeer vond ze haar volgende carrièrestap; als uitvoerder werkt ze inmiddels aan mooie infraprojecten.

Lees haar blog

 

ontmoet maaike

Maaike Schut (30 jaar), BIM engineer bij Dura Vermeer, vindt het mooiste aan haar werk dat ze voor andere mensen hun huis mag bouwen. Nu ze sinds kort zelf een nieuwbouwhuis heeft en het gehele proces als koper heeft meegemaakt, kan ze zich nog beter inleven in haar klanten. Benieuwd naar het verhaal van Maaike? Bekijk hieronder de video.

Lees haar blog

ontmoet kees

Kees Smaling (57 jaar), projectleider bij Dura Vermeer, krijgt vooral energie van het proces rondom zijn projecten. Van schets tot eindproduct: hij maakt het allemaal mee en stuurt aan van begin tot eind.

Lees zijn blog

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.