Vorige

Vernieuwbouw • Houtbouw Blokje Om

Direct naar:
1
6

EEN NIEUWE STEK OP DE VERTROUWDE PLEK

Zijn uw woningen technisch en functioneel verouderd en biedt renovatie niet het gewenste resultaat? Dan is Blokje Om - het vernieuwbouwconcept van Dura Vermeer - dé oplossing. We bouwen met ervaring, want met ruim 450 woningen op de teller voor woningcorporaties WBO Wonen, ProWonen, WoonFriesland, Viverion en Talis is Blokje Om een beproefd houtbouwproduct. We bieden huurders een nieuwe stek op hun vertrouwde plek. 

Duurzaam, circulair én van hout

Met biobased materialen beperken we de impact op de aarde, zo is hout bijvoorbeeld co2-positief, hernieuwbaar en 75% lichter dan beton.

Hergebruik bestaande fundering

We gebruiken de bestaande fundering als circulair vertrekpunt, dit biedt flexibiliteit bij de vergunningsaanvraag.

Buurtzaam gebouwd

Bewoners krijgen een nieuwe stek op hun vertrouwde plek met behoud van de achtertuin en het postadres én met minimaal overlast.

Variatie en keuzemogelijkheden ​

Gevarieerde architectuur, een flexibele indeling, diverse energieconcepten en veel keuzemogelijkheden. Passend binnen het karakter van de buurt, uw wensen en uw energieambitie.

Al vanaf twee woningen

Kleinschalig of een hele buurt, alles kan. We werken blok voor blok waardoor er weinig wisselwoningen benodigd zijn.

Gebouwd in 20 werkdagen

Een blok woningen bouwen we in slechts 20 werkdagen waardoor uw huurders kort in een wisselwoning verblijven.

VIRTUELE TOUR

Wilt u een Blokje Om woning bezoeken en ervaren? Dat kan! We ontvangen u graag in onze modelwoning in Oldenzaal op een moment dat het u uitkomt. Om nu alvast een indruk te krijgen van de voordelen en flexibiliteit van Blokje Om nodigen wij u uit voor een virtuele tour:

Bezoek de virtuele tour

Klantreacties

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!