Vorige

Voor mens én aarde Dura Vermeer Bouw Hengelo

Volg ons op social

Het Goede Doen, in alles wat we doen

Hengelo
360 Medewerkers

Wij zijn ontwikkelaars en bouwers. Echte doeners en waarmakers, met maar liefst 167 jaar kennis en innovatie op zak - en de ziel van een familiebedrijf. Dat gevoel is heel sterk: wij zijn er écht voor elkaar: voor onze klanten, partners en collega’s. Door gewoon te dóen en gewóón te doen. Dat zit in onze genen, je vindt het overal in terug.

Bekijk onze vacatures

Onze impact op de maatschappij

Wij willen gebieden, projecten en gebouwen creëren waar mensen meetbaar gezonder en gelukkiger zijn – en dat zo lang en duurzaam mogelijk. Wij willen Het Goede Doen voor onze klanten, partners, collega’s en medemensen. Dat is de missie. Om dat waar te maken moeten wij óók het goede doen voor het klimaat en de aarde. Wij hebben maar één wereld en die heeft het al moeilijk genoeg.

Voor Dura Vermeer Bouw Hengelo staat duurzame samenwerking voorop: samen plannen maken, samen Het Goede Doen, samen kennis en successen delen en samen innoveren. Dat geldt voor elke discipline die we in huis hebben: Ontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie & Transformatie en Beheer & Exploitatie. We werken in waardestromen, waarbij iedereen aan tafel zit als één team. Met maar één doel: waarmaken wat we beloven.

Lees meer over Het Goede Doen

Werken bij Dura Vermeer Bouw Hengelo

Gewóón doen en gewoon dóen!

Als nuchtere Twentenaren praten we niet graag over onszelf, maar onze kracht schuilt toch echt in onze medewerkers. Door de gedrevenheid van onze mensen zetten we dagelijks dat 'ene stapje' extra om de ambities van opdrachtgevers waar te maken. Door vroegtijdige betrokkenheid bij projecten kunnen we écht het verschil maken en een duurzaam partnerschap opbouwen.

Werken bij Dura Vermeer Bouw Hengelo

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Bart Pigge

Directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Hengelo Regio Heel Nederland, Regio Overijssel, Regio Drenthe, Regio Friesland, Regio Groningen, Regio Flevoland, Regio Gelderland, Regio Utrecht
Bart Pigge
Bouw & Vastgoed

Tine-Loes Hemmes

Adjunct-directeur Vastgoedontwikkeling en Klant & Markt Regio Overijssel, Regio Gelderland, Regio Drenthe, Regio Flevoland, Regio Friesland, Regio Groningen
Tine-Loes Hemmes