Vorige

Met #DV4FIT werk je aan je eigen energie

ZO WERKT #DV4FIT

MENTAALFYSIEK | VOEDING | FINANCIEN

Met het vitaliteitsprogramma #DV4FIT willen we collega's stimuleren om zelf aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Dat doen we binnen vier pijlers: fysiek, mentaal, voeding en financiën. Voor elk thema hebben we meerdere praktische e-learnings die de bewustwording op een luchtige manier vergroten.

Daarnaast organiseren we met regelmaat interactieve workshops op locatie en zijn we actief bij het faciliteren van initiatieven uit de organisatie. Ook verwijzen we naar onze partners zoals Zorg&Zekerheid en Volandis die individuele trajecten aanbieden om gezondheidsproblemen te voorkomen of genezen.

De e-learnings zijn te volgen vanuit de interne academie. Workshops worden op initiatief van collega’s en bij voldoende deelnemers door het team van #DV4FIT gecoördineerd.

Alle regionale activiteiten, tips maar ook acties zoals "sporten met korting", worden via ons Intranet onder de aandacht gebracht.

POLL

Vind jij het lastig om aan een gezonde levensstijl te werken?

TIP

Het is niet erg om niet alles perfect te doen, want we weten ook dat een beetje gezonder gaan leven al helpt. Daar gaat #DV4FIT mee aan de slag.

Uit onderzoek blijkt dat juist een kleine verandering in je gedrag de meeste kans van slagen heeft. #DV4FIT wil je stimuleren die kleine stapjes te maken zodat je uiteindelijk lekkerder in je vel zit. Je krijgt meer energie, kan je beter concentreren en je voelt je vrolijker. En; dit geldt voor iedereen die beter voor zichzelf gaat zorgen.

Bij Dura Vermeer vinden we het belangrijk dat iedereen lekker in z'n vel zit, zowel werk als privé. Dat talenten optimaal en flexibel worden ingezet en dat je samen met fitte collega's klaar bent voor een duurzame inzetbaarheid. Onze vier pijlers bieden mogelijkheden, niet dwingend maar inspirerend.

VERANDEREN IS NIET MOEILIJK ALS HET MAAR LEUK IS

#DV4FIT is een handvat om anders naar je ‘leefstijl’ te kijken. Wat kan beter en waar voel jij je prettig bij. Met #DV4FIT reiken we je gereedschap en ideeën aan waarmee je zelf, of samen met collega’s, aan de slag kunt. Niets moet maar bedenk dat alle beetjes helpen om fit en gezond te blijven of te worden. Jij bepaalt zelf waar de accenten liggen maar doe mee!

Collega's dagen je uit

Een sportmaatje is zo gevonden. Via apps en regionale initiatieven weten collega’s dat samen sporten zorgt voor meer motivatie, plezier en succes. Er zijn clubjes die fietsen, hardlopen of wandelen maar ook yoga is populair. En daarnaast zijn er ook hockey- en voetbalteams en is er een drakenbootrace. Werk je bij Dura Vermeer? Op onze Intranetpagina kun je meer informatie vinden. 

Fietsen met Dura Vermeer.

En natuurlijk hebben wij ook een hockeyteam.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra / Bouw & Vastgoed / Facilitaire Bedrijven

Puck van de Burgt

Programmamanager #DV4FIT Regio Heel Nederland
Puck van de Burgt