Vorige

Met #DV4FIT werk je aan je eigen energie

BOUWEN IS TOPSPORT

Je maakt mooie woningen en gebouwen en legt strakke infrastructuur aan maar; het is wel topsport wat we met elkaar bedrijven. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Hoe ga jij om met de werkdruk die je ervaart. Hoe speel jij in op veranderingen om je heen en hoe kan jij er voor zorgen dat je gezonder ouder wordt. Geef je extra aandacht aan het gezin en ga je meer sporten en bewegen?

MEEST ACTUELE BERICHT

ZO WERKT #DV4FIT

Met #DV4FIT willen we je stimuleren om zelf aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Dat doen we binnen vier thema’s: fysiek, mentaal, voeding en financiën. Voor elk thema hebben we meerdere praktische e-learnings die je bewustwording op een luchtige manier vergroten.

Daarnaast organiseren we met regelmaat interactieve workshops op locatie en zijn we actief bij het faciliteren van initiatieven uit de organisatie. Ook verwijzen we naar onze partners zoals Zorg&Zekerheid en Volandis die individuele trajecten aanbieden om gezondheidsproblemen te voorkomen of genezen.

De e-learnings zijn te volgen vanuit de interne academie. Workshops worden bij voldoende deelnemers en op initiatief van collega’s door het secretariaat van #DV4FIT gecoördineerd.

VERANDEREN IS NIET MOEILIJK ALS HET MAAR LEUK IS

#DV4FIT is een handvat om anders naar je ‘leefstijl’ te kijken. Wat kan beter en waar voel jij je prettig bij. Met #DV4FIT reiken we je gereedschap en ideeën aan waarmee je zelf, of samen met collega’s, aan de slag kunt. Niets moet maar bedenk dat alle beetjes helpen om fit en gezond te blijven of te worden. Jij bepaalt zelf waar de accenten liggen maar doe mee!

De jaarlijkse RopaRun

Het échte Dura Vermeer hockeyteam

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Facilitaire Bedrijven

Ruud Figee

Programmamanager #DV4FIT Regio Heel Nederland
Ruud Figee